Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16964111 www.bgdnes.bg

Шок! Неймар имал и момиченце

*Тормозят бразилеца за бащинство

*Детето било на 10 г., майката завежда дело

Футболната звезда Неймар-младши не може да остане на мира заради разни обвинения. Напоследък те са за бащинство.

Преди няколко дни модел заяви, че е майка на един от синовете му, а този понеделник се похвали с нов външен вид. Преди да обвини бразилската звезда, тя е била с леко наднормено тегло, а вече си пуска снимки доста променена.

Реклама

Сега друга млада жена твърди, че има дъщеря от футболиста. Най-любопитното е, че момичето вече е на 10 години! Тоест само две години по-малка от предполагаемия си полубрат Дави Лука.

Обвиненията идват направо в ефира на бразилската телевизионна програма. Дамата се казва Габриела Гаспар и е от унгарски произход. Според нея двамата с нападателя са имал афера през 2013 г. след мач на националния отбор на Бразилия срещу този на Боливия. 11 седмици по-късно момичето разбира, че е бременно: "Можеше да е само от Неймар, защото бях само с него", твърди тя. Освен това тя твърди, че момичето, на име Ясмин Ное, се е опитвало няколко пъти да се свърже с предполагаемия си баща и обкръжението му, но без успех. Поради тази причина Габриела е решила да оповести твърдението си в медиите.

Както се съобщава от адвоката на Габриела - Анджело Карбоне, те са представили ДНК тест пред бразилските съдилища, за да докажат своята версия, и ако се докаже, че са прави, ще поискат издръжка от 30 хиляди евро на месец. "Момичето е на десет години, не може да чака цял живот от добра воля" на Неймар, коментира юристът.

Четете още

Неймар се ошишка

Неймар се ошишка

Неймар забремени нова моделка

Неймар забремени нова моделка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама