Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10043520 www.bgdnes.bg

Крилото на "Лудогорец" Кирил Десподов: Не съм Ванга, но отиваме за победа

Нужна ли е помощ свише на "Лудогорец", за да отстрани изключително силния отбор на "Олимпиакос" в третия предварителен кръг на Шампионската лига? Случайно или не, голямата звезда на "орлите" Кирил Десподов спомена феноменалната пророчица Ванга в изказването си преди първия мач с гърците.

Срещата е тази вечер от 22 ч. в Атина и ще бъде предавана директно по "Диема Спорт 3".

"Не съм Ванга, за да знам предварително точния резултат, но отиваме за победа" - заяви Десподов при заминаването на отбора за столицата на Гърция. Десподов е роден в Кресна. Едно градче, което се намира само на хвърлей място от Петрич и Рупите, двата енергийни центъра, в които прочутата ясновидка прави своите проницания.

Реклама

Хора от региона са категорични, че Ванга има способността да помага от отвъдното. А реваншът "Лудогорец" - "Олимпиакос" в Разград е на 10 август, само ден преди България да отбележи 25 години от смъртта на най-прочутата гадателка.

Със сигурност отборът на "Лудогорец" има и много футболни аргументи в битката си срещу "Олимпиакос".

"Сегашният съперник е най-трудният досега, но отиваме за победа, да се надиграваме - категоричен е Десподов. - Шансовете за крайна победа са равни. "Oлимпиакос" е добър отбор и няма да се защитават, както правеха тимовете, които срещнахме в предишните кръгове. Надявам се с оглед техния стил на игра да се отворят повече възможности за гол пред нас. Всички сме наясно колко е важно да вземем добър резултат. От голямо значение е да преодолеем и този кръг. Настроението е много добро. "Олимпиакос" наистина е голямо име, но и "Лудогорец" има своята славна история".

Изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев смята, че на отборa му трябва един луд мач, за да преодолее "Олимпиакос".

"Идва времето на лудите мачове - заяви Петричев. - За да стигнем там, където сме тръгнали, ни трябва такъв луд мач. Жребият не беше благосклонен към нас. Но ако искаме да постигнем крайния успех, трябва да знаем, че дойде време за големи подвизи. И за герои. Да се надяваме, че тези момчета ще ни напомнят за онези незабравими вечери на "Лудогорец", след които се класирахме за груповата фаза на Шампионската лига.

Реклама
Реклама
Реклама