Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10192924 www.bgdnes.bg

Миски закриват сезона на дините

Изпращаме лятото с горещите Дениз и Дора

Хапвайте повече от сочния плод и се топлете взаимно, пожелават красивите моделки

Снимки: Ивайлов ПЕТРОВ

Сезонът на дините закриха край морето две миски. Две от най-красивите моделки у нас - еротичната и огнена плеймейтка Дениз Хайрула и победителката от конкурса на Слави Трифонов "Мис Левски Г" Дора Симеонова се щракнаха в специална морска фотосесия на топфотографа Ивайло Петров.

Реклама

Приятелството между русата и черната пантера се заражда именно в конкурса, като двете и до ден днешен са близки приятелки.

"Чуваме се и се виждаме често. А снимките край плажа реализираха една много хубава идея за сезона на дините. Специално на читателите на "България Днес" желая да хапват повече дини, защото са сочни и полезни", сподели пред вестника Дениз.

Кадрите са направени на южния плаж в Несебър, а появата на брюнетката и блондинката мигновено вдигнала нивото на прилива до малко цунами, свидетелстват плажуващи. "Желая на читателите на "България Днес" да се топлят взаимно с много прегръдки", казва красивата Дора. А ние се присъединяваме към техните пожелания и ви подаряваме красивите им плажни снимки, които ще ни топлят до другото лято.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама