Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7098467 www.bgdnes.bg

Рут Колева осъди биячката си

Софийски районен съд призна за виновна на първа инстанция служителката на външно министерство Деница Михайлова, задето е нанесла обиди и лека телесна повреда на певицата Рут Колева. Това потвърдиха пред "България Днес" изпълнителката, както и нейният адвокат - Ваня Траянова.

Преди 2 години спречкване на паркинг в София прерасна в меле с груби обиди. Участнички в скандала са именно двете артистични дами. Михайлова освен първия служител във вътрешно ведомство от ромски произход е и актриса - снимала се е в БГ сапунката "Стъклен дом".

Реклама

"Наркоманка, боклук, отрепка" и други сходни епитети са само част от обидите, които е изрекла Деница Михайлова по адрес на Рут Колева. След извадено медицинско съдът прие и че е нанесена телесна повреда", разясни пред вестника адвокат Траянова.

"Две години, след като Деница Михайлова - Ал Шамфари ме нападна, съдът я призна за виновна на първа инстанция по двете обвинения - за телесна повреда и обиди. Има някакво правосъдие в тази държава независимо всичко", посочи Рут. Срокът, в който Михайлова може да обжалва решението, е 15-дневен, след което делото отива за разглеждане в Градския районен съд. На този етап са й наложени две наказания - 4000 лв. глоба с обществено порицание и 300 лв. по второто обвинение за побоя.

Инцидентът е записан от камерите на паркинга, където се разиграват грозните сцени. Според разследващите именно Деница Михайлова първа обижда и напада с юмруци Рут Колева.

"Тази жена вече 5 години е в неплатен отпуск. Всички знаят, че е жена на заможен арабин. Не искам споразумения, а да изчистя името си", категорична е Колева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама