Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7102988 www.bgdnes.bg

Мира Добрева с нови цици

Стегнати и вирнати гърди си направи журналистката

"Да, имам корекции по тялото, но по лицето - не. Елате да ме видите отблизо колко страхотно изглеждам! Много неща правя за кожата си, не съм я оставила да повяхва. Когато имам време, сутрин я овлажнявам поне два часа с розова вода. Впръсквам, изсъхва и отново впръсквам. Пия и колаген по две хапчета, а втривам и в кожата. Преди 2-3 години си правих мезотерапия, после спрях, защото е изкуствена външна намеса."

Така популярната журналистка от БНТ Мира Добрева разказа за грижата, която прави за себе си, за да изглежда добре. Зрителите са съгласни - тялото на Мира изглежда изключително секси, а в къщата на "ВИП брадър" видяхме и че прозрачното тюлено черно боди й стои прекрасно.

"След раждането на Жорко отдавна исках да променя нещо в тялото си. Аз съм спортна натура, но видях, че само с фитнес не става", коментира Мира. И решава да си "вдигне" гръдната обиколка. Резултатът е зашеметяващ. "Никога не съм обръщала внимание на диети, но няма да забравя времето, в което семейството ми като малка се хранеше само с картофи и мляко", споделя Мира, която е родена в Златоград. А нещото, което владее и до днес, е техниката за бране на тютюн. За пръв път излязла на полето още в първи за втори клас. Налагало се. "Мразя си средата на безименния пръст. Имам белег от стръкче тютюн, защото точна там се хваща растението", показва журналистката. Тя си спомня и че използвала сушилнята за тютюн като сауна, за да се поти повече и да бъде слаба. Още тогава си мечтаела за приказен живот на принцеса. Е, днес вече го има.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама