Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8417264 www.bgdnes.bg

Пиктограма в Китай предсказа пандемията!

Феноменът Мариана Везнева, която разчита житните кръгове:

Природата изнемогва и ни наказва с коронавируса

Пиктограма - предупреждение за опасния коронавирус, се появява в Китай през 2015 година.
Това разкрива пред "България Днес" феноменът арх. Мариана Везнева - посланик на Махатмите. Това са Учителите от Великото Бяло братство, извънземен разум, с който малцина успяват да се свържат.
От години Мариана разчита смисъла на пиктограмите - тайнствените житни кръгове, които се появяват по света. В началото на май месец през 2015 година в Китай се появява пиктограма, чието послание гласи, че помага на белите дробове и дишането. На въпроса на Везнева защо точно в Китай, Учителите отговарят, че там въздухът ще е много замърсен, че ще дойде време, когато хората ще боледуват от проблеми с дихателната система.
Още тогава Мариана публикува това предупреждение с чертеж на пиктограмата. Пет години по-късно светът е застрашен от новия COVID-19, тръгнал в унищожителна битка срещу човечеството от пазара за диви животни в китайския град Ухан.
"Пиктограмата представляваше сърдечната чакра с 12 листенца. В средата й имаше шестлистно цвете - символ на живота, и около него шест точки - сигнал да му обърнем внимание" - разказва арх. Везнева пред вестника.


"Махатмите ми казаха, че в Китай въздухът е силно замърсен и хората ще умират от болест, свързана със сърцето и белите дробове, с дишането. Казаха ми, че болните могат да бъдат излекувани с чист планински въздух. Всеки трябва да разбере колко е важно, особено в градовете, да има чист въздух, да няма такова замърсяване. Трябва да се работи в тази насока занапред" - допълва още изследователката, която твърди, че природата изнемогва от набезите на обществото и това трябва да се промени в най-скоро време.
Посланията в житните кръгове могат да бъдат разчетени само от личности от новата раса с развити духовни сетива, които успяват да създадат телепатична връзка със създателите на пиктограмите. Сведенията се отнасят преди всичко до появата на Новата, Шестата раса - хора, способни да отворят сетивата си с невидимите цивилизации.
Хората, които водят здравословен начин на живот, или няма да бъдат засегнати от болестта, или ще изкарат вируса много по-леко, казва още Мариана. Извънземният разум, с който тя кореспондира, твърди, че човечеството изначално трябва да се промени, за да може да се предотвратят следващи подобни пандемии.
"Най-важно и ценно нещо е самият живот, а не икономиката. Разбирам, че все още това не са го проумели. Необходимо условие да няма подобни пандемии е да пазим и да се грижим за природата, да имаме чист въздух, чиста вода, чиста почва, чиста храна. Природата и Майката Земя изнемогват, всичко е замърсено, унищожаваме горите и биоразнообразието все повече" - казва още Везнева.

Реклама

Още през далечната 1988 г. Учителите дават на своята избраница "Формулата на живота". В нея тя разчита това, че броят на дърветата или количеството растения е обратнопропорционален на броя на хората.
"Падащата крива клони вече към нула. Земята е в кризисно състояние. Ако настъпи глобално засушаване, ще причини още повече болести. Необходимо е стабилно равновесие на зелената покривка на Земята, това означава, че 2/3 от сушата трябва да бъде залесена" - смята арх. Везнева.


Мариана не вижда знаци, които да предсказват, че у нас коронавирусът ще вземе много жертви. Тя не се ангажира с точна дата, но смята, че в съвсем близко бъдеще страната ни ще се изчисти от болестта.
Не само набезите срещу природата е нужно да престанат, за да се освободи човек от бъдещи подобни пандемии. Отношението на всеки индивид към заобикалящия го свят трябва да е изчистено от лоши помисли, да се държи повече на духовното, а не на материалното в живота. В настоящата заплаха Мариана вижда надежда това да се случи в най-близко бъдеще:
"Вярвам като цяло, че животът ще се промени към по-добро. Няма начин хората да не си променят съзнанието, поне повечето. Някои професии ще излязат напред, а други, за които са се давали много пари досега, ще останат назад. Хора с качества като моите ще започнат да се ценят и уважават все повече. Най-важното засега е да си вземем поука".
Въпреки напреднала възраст арх. Везнева работи по нова книга. През последните 20 години тя издава 12 творби на духовна тематика. В предстоящата тринадесета Мариана ще разкрие още много нови, важни и интересни факти за срещите си с Махатмите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама