Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8433088 www.bgdnes.bg

За да не напълнене под карантина: Марешка спря да пие

Плеймейтка каза "не" на шоколада и тестените изделия, докато коронавирусът е наоколо

"Спирам алкохола".
Това се зарече плеймейтката Марешка Бардем, докато е в социална изолация в апартамента си. Силиконовата хубавица е известна със страстта си към купоните и нощните забавления, но коронавирусът променя и нейния начин на живот.

Реклама


Марешка се притеснява, че е податлива към напълняване и уседналият начин на живот може да влоши положението. "Минавам на строг режим, защото почти не се движа и само здравословното хранене може да ми помогне. Затова спирам алкохола, шоколада и тестените изделия", обещава племейтката и е категорична, че няма да пристъпи думата си. И разкрива още от новата си диета:

"Драстично ще намаля въглехидратите, а от месото ще хапвам само пилешко филе, риба и телешки джолан. Никакво свинско! Млечните продукти също не ги препоръчвам, но чак толкова засега няма да се ограничавам. Това ми е програмата под карантина".


За да докаже, че е на диета и не си позволява фриволности с храната, Бардем започна да си пуска снимки, на които се вижда дневното й меню.


Колкото и често да беше в нощните заведения, на следващия ден Марешка винаги тренираше във фитнес залата. Тя е запалена по силовите упражнения, но сега това е трудно постижимо, тъй като тренировъчните центрове също хлопнаха кепенците.

"Нищо, че не работят фитнесите - в интернет можете да намерите какви упражнения да правите в домашни условия и да се подготвяме за лятото. Дано има такова", добавя с усмивка изкусителката.


Докато е вкъщи, Марешка прекарва най-много време с котката си, с която дори спи в едно легло. Отскоро племейтката си има и официален приятел, но засега двамата не живеят заедно и заради мерките за социална дистанция се виждат по-рядко, отколкото им се иска.


Бардем е голяма почитателка на началника на оперативния щаб ген. Венцислав Мутафчийски и се забавлява с интернет приложението, в което можеш да го питаш всичко и автоматично получаваш отговор. На въпроса "Кога мога да очаквам заплатата си?", виртуалният генерал отвръща в типичния си стил: "Не я очаквай".

Реклама
Реклама
Реклама