Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/8600245 www.bgdnes.bg

Виповете атакуваха морето

Есил Дюран и Диляна Попова разходиха перфектни фигури на пясъка

Надя Панкова
Виктория Стоянова

Сбъдна се мечтата на министъра на туризма Николина Ангелкова - българите атакуваха родното Черноморие. И то не кои да е, а елитът на фолка и театъра. С падането на ограниченията масово звездите тръгнаха към родните плажове, като първи се разписаха Есил Дюран, Глория, Наум Шопов и семейството му, както и актрисите Диляна Попова и Ралица Паскалева.


След като бяха тествани за коронавирус и трепереха от страх за бебето Амая, успокоените Наум Шопов и Теа избраха къмпинг "Арапя" за отдих. Двойката нае каравана за първия плаж на невръстната си дъщеричка, а доктор Тасев се похвали с изваяно тяло край морето. Плажът се превърна във фон на най-новото модно творение на фолкдивата Есил Дюран. Любимата певица на Ахмед Доган се показа с кадифен костюм от новата си линия край морето. Не на море, а на река избра обаче да отиде колежката й Малина. Красивата певица призна, че изоставила грима покрай изолацията, но не можела да се откъсне от реката в любимия си Ловеч.

Реклама


На първия летен бриз се наслаждават и Глория с приятеля си Йордан Джермански. Двойката замина за Несебър преди седмица, където се отдават на почивка покрай плажната ивици. Обичат да карат колело, а сутрин се разхождат по плажа и се отдават на игри с новото куче на изпълнителката. Дъщерята на фолкпримата Симона реши да остане в столицата с гаджето си Дани Милушев, като разнообразяват с разходки сред природата.


Към родното Черноморие се отправи и цялото семейство на волейболиста Теодор Салпаров. Той е заедно с половинката си, актрисата Ралица, сина им Максим и детето от първия брак на Салпаров - Георги, които от началото на месец май слушат шума на морето. Голямата фамилия взима със себе си и волейболна топка, с която играят до забрава на плажа в Несебър.


На красотите на морето ни се радва и моделката Диляна Попова, която заедно със сина си Борил изостави София в началото на тази седмица. Красавицата снима плажната ивица и написа: "Имаме си уникални плажове". На фона на безкрайното море тя засне малкия Борил, който се радва на ранното море.

Снимки: Инстаграм

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама