Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8626772 www.bgdnes.bg

Фитнес маниак брутално изнасилва ученичка

Извратенякът се гаври в дома си с тийнейджърката

15-годишното момиче е заплашвано, пребито и душено от престъпника

Фитнес маниак е арестуван за брутално изнасилване на 15-годишна ученичка с прякор Дубайчето в Мездра. Заподозреният за жестокото престъпление Венцислав Йоханов е прибран зад решетките за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. От държавното обвинение ще искат съдът да наложи постоянна мярка "задържане под стража" за 22-годишния мъж.
Новината за отвратителната сексуална гавра с ученичката разтърси Мездра в неделя. Жителите на града са в шок от упражнената спрямо тийнейджърката жестокост, при която по чудо момичето не е убито. Само благодарение на бързата намеса на спешните медици животът на малтретираното дете е спасен. Пострадалата е освидетелствана от съдебен лекар. Тя е в болница, където лекарите полагат усилия да бъде възстановена след жестокото престъпление. Медиците се борят да спрат кръвоизливите и да наваксат изгубената кръв, затова пациентката лежи на системи, в стабилно, но тежко състояние.
Бруталното престъпление е извършено в жилището на задържания фитнес маниак в нощта срещу неделя. По неофициални данни пострадалата е разказала пред разследващите, че първоначално е била заплашена от Венцислав Йоханов да отиде в апартамента му, където по-късно през нощта е била бита, душена и влачена из стаите от обезумелия мъж, след което той брутално я изнасилил.
Рано сутринта на тел. 112 е бил получен сигнал за момиче в тежко състояние. Когато спешните медици пристигнали на ул. "Янко Сакъзов" 4 и влезли в апартамент във вход Б, те заварили жертвата да лежи сред локва кръв. По най-бързия начин пребитата тийнейджърка е била транспортирана към болницата.
Часове по-късно заподозреният за изнасилването е задържан. На първия си разпит работещият във фирма за бързи кредити Йоханов отхвърлил показанията на непълнолетната, но дал доста противоречиви сведения за случилото се. Предстои разследващите да изясняват подробности около трагедията. Повече яснота ще внесат разпитите на свидетели и лекарите, които оказали първа помощ на пострадалата. Тя е живяла известно време при майка си в Дубай, откъдето идва прякорът й Дубайчето. Категорично е доказано, че не е била приятелка на изнасилвача.
В Мездра се говори, че задържаният за тежкото престъпление е с условна присъда за опит за изнасилване, което ще има съществено влияние върху решението на съда. Самият Венцислав се описва така: "Обичам купоните, много обичам да ходя по кафета, но също така да спортувам". Това е написал в сайт за запознанства, където има профил. Йоханов е запален фитнес маниак и често публикува в различни форуми, обсъждащи тренировки и хранителни добавки. В града се говори, че основното му задължение във фирмата за бързи кредити било да се разправя с длъжниците.
Негови близки започнаха кампания във фейсбук, целяща неговото оневиняване. Според тях той е "бял ангел, който е кацнал на земята, за да върши добро, но за тяхно съжаление прокурорите не са вярващи".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама