Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11288900 www.bgdnes.bg

Наша адреналинка си пие кафето с Ал Пачино

Ени преподава в холивудско студио, участва в лента като агент на ФБР

"Да, мога да потвърдя, че стигнах до момент да сме на едно ниво с Ал Пачино и Елън Бърнстейн. Дали си пия кафето с тях? Ами те са ми партньори, защо не". Така отговаря на въпроса дали вече е в дружески отношение с холивудския ас Ал Пачино българското момиче Евгения Радилова.

Зрителите помнят Ени като адреналинка от "Господари на ефира". Завършилата НАТФИЗ актриса е една от преподавателите заедно с Ал Пачино и Елън Бърнстейн в The Actors Studio.

Реклама

"Реших да се боря сама. Беше ужасно трудно, три пъти ме върнаха с различна сцена с различен партньор. Бях сред тримата души, приети от 1500 човека, лично ме изпитваше Ал Пачино. Накрая ми каза: "Аз три пъти се явих, за да вляза в студиото, ти го направи от веднъж, браво", спомня си Ени.

В студиото нашенката се сблъсква и с Алек Болдуин, Харви Кайтел, Естел Парсънс и други. Благодарение на членството в студиото Евгения печели роли в пет от най-големите тв сериали като "Закон и ред", "Високо напрежение", а тази година и в лентата "ФБР".

"Вече съм преподавател от година и половина на деца и възрастни. Режисирам филми и клипове, дори мога да се похваля с международни награди", казва с усмивка Ени. Първият филм, който продуцира, е "Патрик", за него е обявена за една от най-добрите режисьори на 2018 година.

"Много съм благодарна на Елън Бърнстейн, която е един изключителен човек и артист, носителка на "Оскар". Тя ме покани да играя нейна дъщеря в постановката "Вишнева градина" от Чехов и оттогава ми тръгна успехът. Ако трябва да разкажа за успеха на холивудските актьори, няма как да подмина Ал Пачино, който никога не чете сценарии. Той събира трупата и кара актьорите да му четат реплики. Тогава избира дали да участва или не в даден проект", споделя Ени.

Освен актриса тя е и танцьорка с огън, нещо, което особено впечатлява американците. "Изпълних мечтите си - живея в Манхатън и бих се върнала в България да снимам филм или сериал", завършва Евгения Радилова.

Желаем й здраве и късмет!

Реклама
Реклама
Реклама