Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11367709 www.bgdnes.bg

Ванко и Ганка намират любовта в ефира

Не печеля играта, ала имам теб

Куп жарки сърца покоряват половинките си пред милиони зрители пред телевизорите

Човек къде ли не търси любовта, но може да я открие на най-неочакваното място. Едва ли някой, който влиза в риалити формат, очаква, че именно там ще открие своята половинка.

Реклама

В различните шоута у нас много от участниците намират правилния човек, и то в различна от обичайната житейска среда.

Последният пример за това са Ванко и Ганка от "Сървайвър". Любовта им се заражда на самотния остров на Филипините. Искрата между фитнес инструктора на звездите и Ганка пламва още в първите дни на шоуто, но те се разкриват едва след края на предаването.

В този сезон на "Сървайвър" има още една двойка - Ивайло и Ивана. Бизнес дамата и вратарят се залюбват още на кастингите и продължават да се наслаждават на любовта си.

"Фермата" е предаването, където най-много хора са срещнали сродната си душа. Най-популярната двойка е Димитър Калайджиев и Красимира Цочева. Тяхната любов пламна преди три години в един селски двор пред очите на милиони телевизионни зрители. Тогава мадамата събра смелост и в ефир, в открито писмо призна на своята тогавашна половинка, че не е щастлива и ще търси промяна. И откри любовта в лицето на Калайджиев.

Към днешна дата Митко и Красимира още са заедно. Живеят под един покрив. Пътуват много и се грижат за децата си, които са от предишните им връзки.

Реклама

На крилете на любовта се носят и участниците от последния сезон на формата - Пламен и Теодора. Бившата футболна съпруга се залюбва със сина на кмета на Ябланица малко след предаването. Според последната информация двойката живее под един покрив.

Не така стоят нещата при друга двойка, открила любовта в стопанството на "Фермата". Пилотът Петър и сексбомбата Антония се разделят няколко месеца след като се залюбват. Любовта им бе бурна, изпълнена с много щастливи моменти, ала изведнъж като гръм от ясно небе бившият футболист и мацката се разделят.

Последният сезон на "Игри на волята" също събира двама души, търсещи любовта. Младата учителка Елия и работещият в Англия Валентин са единствените досега, които признават, че са станали двойка след шоуто.

"Не спечелих игрите, но спечелих теб", написа младежът, за да разкрие връзката си с даскалицата.

Най-популярното предаване от преди години "Биг брадър" също е дало двойка на света. Преди много години Никита, която спечели формата, и Борислав се залюбват в къщата на Големия брат. Въпреки всички трудности, през които двойката преминава, днес тунингованата мадама и Боби Ръгбиста продължават да са заедно. Те нямат сключен брак, но през миналата години си купиха луксозен апартамент в Бояна.

Едно леко позабравено шоу също роди двойка. Става дума за предаването "Фермер търси жена", което не се излъчва от няколко години.

Земеделецът Славко Василев си хареса украинката Екатерина Буркова още в самото риалити. След края му двамата станаха семейство. Роди им се и дете през 2016 година.

"Да се влюбиш в телевизионното студио е много по-вълнуващо, отколкото на улицата", каза тогава Славко.

Реклама
Реклама
Реклама