Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11405947 www.bgdnes.bg

Мис Еротик Кати Ермакова пред "България Днес": Отказвам се от Слави!

Ще гласувам според заслугите, а не защото е Трифонов, казва Мис Левски Г Дора Симеонова

"Отказвам се от идеята да бъда в партията на Слави Трифонов! "Има такъв народ" се срина почти до границата за влизане в парламента. Това отваря вратите към новата партия на Стефан Янев, която ще се появи скоро и мисля да отида в нея."

Реклама

Това сподели пред "България Днес" носителката на титлите Мис Еротик и Мис Лом Кати Ермакова. Тя е разочарована от тоталното сриване на рейтинга на политическата формация на Слави Трифонов, която е част от управляващата четворна коалиция и не разбира защо хората на дългогодишния шоумен поставят ултиматуми във властта за повече депутатски места в комисиите, след като одобрението им според социологическо проучване на "Алфа Рисърч" показа едва 4,5% одобрение на ИТН.

"Разочарована съм от Кирил Петков, старите хора също, които се подлъгаха с идването на млади управленци. Коалицията няма да издържи пълен мандат и ще падне, отиваме на предсрочни избори", категорична бе пред вестника еротичната моделка, чиято следваща цел е да спечели и конкурса "Мис Силикон", слагайки си по 350 кубика импланти във всяка гърда.

Ермакова вече започна своята политическа авантюра на първите предсрочни избори, явявайки се като кандидат-депутат от листата на "Републиканци за България". След като партията на бившия вицепремиер и вътрешен министър Цветан Цветанов не успя да прескочи 4-процентовата бариера за влизане в Народното събрание, структурата на РБ в родния град на Кати, откъдето дойде номинацията й - Лом, се разпадна. А пред Ермакова се открива нова възможност да атакува парламента.

"Скоро ще бъде учредена партията на бившия служебен премиер Стефан Янев и сериозно обмислям възможността да се присъединя към нея. С "Републиканция за България" приключиха нещата, отказвам се и от идеята да съм в партията на Слави Трифонов с неговите 4,5%, които могат и още да намалеят", размишлява още "Мис Еротик", която работи като касиер в ресторант за бързо хранене в столичен квартал току под полите на Витоша.

От своя страна победителката в конкурса на Слави и неговите хора Мис Левски Г Дора Симеонова не следи политическите драми в Народното събрание и извън него, но колкото и да е подкрепяла Слави Трифонов по време и след надпреварата за красота, ще направи свое задълбочено проучване, преди да отиде до урната.

Реклама

"Ще гласувам със сигурност, но ще взема решение за кого, след като по-обстойно се запозная с това кой какво е свършил. А не само защото е Слави Трифонов. Не съм следяла какво става в политиката у нас и не се виждам по никакъв начин в нея", сподели пред "България Днес" русокосата красавица, която започва нова работа като инспектор качествен контрол в компания за онлайн игри.

По-позитивно настроен към управляващата коалиция се оказа бившият фронтмен на групата Д2 Дичо. Изпълнителят на "Две следи" и "Ледено момиче" смята, че четворната формация във властта трябва да завърши мандата си и чак тогава да се преценява заслужават ли да продължат или не на кормилото на властта.

"В многопартийната система е нормално да се дърпат партньорите, но в спора се ражда истината. По-добре да продължават с разногласията и да се стига до консенсус, отколкото да има един деребей с пълни чекмеджета и каквото каже еднолично това да се случва", споделя музикантът, който се е отдал на отглеждането на двете си дечица в софийското село Лозен, отглеждането на разсад в градината на къщата си и пускането на ново парче до броени дни.

Поп певецът е убеден, че поредни предсрочни избори не трябва да има, а народът вече се е уморил от множеството такива в последните години.

"Пенсионерите са в окаяно състояние, живеейки на ръба на оцеляването, на никой не му е до нови избори. Нагледахме се на сеир, дайте да видим новите управници - изглеждат образовани и интелигентни", добавя Дичо.

Изпълнителят вярва, че Русия няма да ни нападне.

"Имаме добри политици, които не биха ни забъркали във война с Русия. Не сме изпратили в Украйна въоръжение, а хуманитарна помощ. Години наред сме си помагали взаимно с храни и суровини с Русия. Ние сме твърде малки в световната икономическа война за богатствата на света. Затова нека си гледаме нашата работа, да се върнат парите в земеделието и животновъдството. Да спасим отрасъла. В тази хубава земя може да имаме богата реколта. Да не се занимаваме с войни", призовава певецът и призовава за реформа в образованието.

Дичо предлага въвеждането на часове по морал, етика и религия за учениците още от първи клас. "Да може този народ да просъществува, а резултатите след години ще са блестящи. Нека идеята се прокламира и да покълне в обществото. Откакто избиха интелигенцията през 1944 г., тече процес на обедняване, опростачване и като няма религия, всички стават дяволи, схемата е ясна", казва той и добавя, че сме свидетели на 33 години фалшива демокрация.

Реклама
Реклама
Реклама