Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11868673 www.bgdnes.bg

Ивелин Попов си присажда коса

Едва на 34 години

Новата звезда на "Левски" търси съвет от Бербатов

На 34-годишна възраст новото попълнение на "Левски" Ивелин Попов започна да оплешивява. Бившият капитан на националния отбор на България има сериозни проблеми с косопада от известно време насам. Темето му вече олисява стабилно, а от гъстата му навремето коса няма и помен.

Зрителите най-ясно видяха проблема с оплешивяването на Попето по време на предишната предсезонна контрола на тима срещу "Септември" (Сф), завършила 1:1. Това бе и неофициален повторен дебют за Ивелин на "Герена", където той е израснал. Нападателят, който изкара 10 години в Русия, е видимо променен. Все пак олисяващото му теме явно носи късмет и именно с него той асистира на Билал Бали за гола. Най-популярното "златно" теме в света е това на Йордан Лечков, който с плешивата си глава изхвърли световния шампион Германия през 1994 година.

Реклама

Попов вече прави сондажи за това как може да си присади коса. Той се е допитал до един от най-известните българи, които са се подлагали на подобна интервенция с космени фоликули. Става въпрос за бившия му съотборник в националния отбор Димитър Бербатов. Митко, който е кандидат за президент на БФС, му е споделил своя опит и му е дал препоръки. Попето получава подкрепа и от своята половинка - бившата фолкпевица Елена Паришева.

Бербо се подложи на процедурата през 2015 г., когато оредяващата му коса започна да прави сериозно впечатление. Това си личеше най-вече по време на периода му във френския "Монако", когато нападателят беше останал почти без окосмение на главата. Звездата бързо взе мерки и се допита до най-добрите специалисти. Митко така и не разкри къде си е направил операцията, но най-вероятно това е станало в Истанбул, който се превърна в световен център за присаждане на коса. Подобна интервенция струва около 20-30 хиляди лева.

Любопитно е, че настоящият шеф на БФС Борислав Михайлов е един от първите футболисти, който си присади коса у нас. Боби бе напълно оплешивял още като действащ вратар. С изкуствена коса той се сдоби през далечната 1993 г., докато играеше във френския "Мюлуз". Това му струва по 300 долара на кичур. Преди това Боби бе с голо теме, но на световното първенство в САЩ вече гордо показваше косата, а с нея правеше геройства на вратата на България. Неговият пример последва и Валентин Михов, който също бе шеф на футболната ни централа.

Междувременно Ивелин Попов се прояви и като страхотен певец. Новото попълнение спази традиция в "Левски" и трябваше да изпълни любима песен. Той шашна съотборниците си по време на лагера в Боровец, като се справи отлично с народната песен "Йовано, Йованке" и си спечели аплодисментите. Желаем му успех и много голове с новия му отбор!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама