Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12346020 www.bgdnes.bg

Снахата на Халваджиян сама гледа децата

Адреналинки на плажа... и още нещо

Танцьорката Алекс Енева по цял ден се припича на слънце, но се грижи за внуците на Магърдич

Снахата на Маги Халваджиян - Алекс Енева, сама се грижи за двете си деца, видя "България Днес".

Реклама

Сексапилната блондинка, която е женена за единствения син на продуцента - Бебо, е с наследниците на къмпинг "Градина". Знойната хубавица е на родното Черноморие от няколко седмици. Преди да се установи задълго на "Градина", Алекс и съпругът й Бебо бяха на лятна ваканция в Италия.

Внуците и снахата на Маги Халваджиян спят в каравана, на метри от морето. Алекс е без любимия си Бебо. Мъжът на Енева е зает с ангажименти покрай подготовката на новия тв сезон, който стартира съвсем скоро.

Хореографката в продукциите на Халваджиян отива на плажа малко преди обяд. Плътно до нея е й второто й дете - малката Кай, кръстена на баба си Кремена. Алекс разпъва кърпата точно до водата и ляга под жаркото слънце. И то без да използва нито чадър, нито мазило.

Бившата адреналинка събира погледите на плажуващите със супер изваяното си тяло. Въпреки че е родила две деца, формите на снахата на Халваджиян стават все по-апетитни с всяка изминала година.

Компания на Енева по време на плажа й, който продължава почти до залез слънце, и прави добра приятелка. Двете мацки не спират да си говорят и да забавляват децата си.

Русата мацка прекъсва плажа си за обяд. Тя отскача до караваната, където да похапне. Алекс избягва да хапва в заведенията около плажа. Предпочита тишината, спокойствието и компанията на приятелите си от караваните на къмпинга.

Като истинска майка мечта снахата на Халваджиян прави всичко, което малката й щерка иска. Енева слага близо 3-годишното момиченце в пояса и прекарват в морето дълго време. А през това време голямото й дете - Еди, си играе на плажа с приятелчета от къмпинга.

Реклама
Реклама
Реклама