Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12908106 www.bgdnes.bg

Стани клозет за Хaлоуин

Търсят се все по-безумни неща

200 лв. мина костюмът за COVID, този на тоалетна хартия и ако също е хит

Безумни костюми за Хaлоуин все повече добиват популярност и заливат пазара. Сред най-хитовите предложения са тези на тоалетна чиния, ако или тоалетна хартия, установи с потрес проверка на "България Днес". Все повече се отбягват сексапилните облекла и чудовищните мотиви, като се предпочитат шеговитите визии, признават онлайн търговци.

Костюм на тоалетна, изработен изцяло от полиестер, се продава за 80 лева, като допълнително трябва да платите за доставката. Облеклото е съставено единствено от цял гащеризон, който нахлузвате, и за нула време сте готови за празника. Ако искате на Хaлоуин да се трансформирате на ако, цената е същата, но към гащеризона има и качулка, за да изглеждате по-реалистично.

Реклама

Въпреки че пандемията отминава, интересът към празничните облекла в духа на коронавируса продължават да бъдат все така търсени. Ако искате да се дегизирате като COVID, пригответе малко над 200 лева. Това е един от най-скъпите костюми, но търсенето е толкова голямо, че бройките са изчерпани седмици преди Хелоуин.

На празника Вси Светии реално може да сте всеки, затова и разнообразието от облекла е впечатляващо. Може да сте папата, секси медицинска сестра, зомби, полицай, доктор, анимационен или супергерой и какво ли още не. Цените на най-масовите костюми варират от 50 до 120 лева, като екстри като палки, шапки, мечове и дори спасителни буйове се заплащат допълнително.

Покрай войната в Украйна има засилено търсене на камуфлажни униформи, придружени с оръжия от пластмаса. Дегизировка на боец от специален отряд, средновековен войник, моряк и генерал от сухопътните войски са другите варианти на военна тематика. И при тях цените са около 60-80 лева.

Хелоуин e маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорещите страни. Началото си води от келтския езически ритуал Сауин и е един ден преди честването на католическия ден на Вси светии. По традиция децата носят страшни костюми, тиквени фенери и обикалят съседите си, като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива, ще им "изиграят номер".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама