Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13251967 www.bgdnes.bg

БГ културист грабна титлата "Мистър Фитнес Планет"

Георгиос Сърбинов влудява дамите и като еротик танцьор

36-годишният Георгиос Сърбинов, културист, фитнес инструктор и модел, се окичи преди броени дни с титлата "Мистър Фитнес Планет" 2022 г. в Перу. В социалката си атлетът написа, че е изключително горд, че е класирал България в първите топ пет по мъжка красота в света.

През лятото Сърбинов нашумя с подводната фотосесия "Посейдон", снимана в басейн, а след това - пренесена в истинско море, край Халкидики в Гърция. За да се оприличи на древния гръцки бог на морето, културистът е оставил косата си да израсте над метър, похвали се самият левент.

Реклама

Българският Тарзан, както го нарекоха медиите, е един от най-запалените търсачи на силни усещания не само у нас, но и на целия Балкански полуостров. Изкатерил е Олимп в буквалния смисъл на думата, гол до кръста и без никаква екипировка.

"Раницата така тежи на гърба, че само едно грешно движение и съм долу, но понякога заради такива мигове си заслужава да живее човек", убеден е топ мачото.

"Освен дървета (нали съм Тарзан) мога да катеря и скали. Адреналинът ми беше стигнал в космоса. Имаше много трудни места за преминаване, включително и пропаст, от която се преминава в разкрач от около метър и половина", описва екстремния маршрут Георгиос.

"Мистър Фитнес Планет" се слави и като "радост за окото" на дамите, тъй като от години се изявява като танцьор в известен от години мъжки еротичен балет. Обикновено се появява в доспехи на гладиатор, който се сражава с други мъжаги на сцената. "Някои дами ще се почувстват специални", обещава в поканата си към нежния пол снажният хубавец. Заедно с колегите си от балета създадоха и песен, посветена на всички дами по случай 8 март, която носи странното лого "Единствена". "Посланието е, че всяка дама по света и у нас е единствена и специална", обяснява противоречието Сърбинов.

Българките от всички възрасти са единодушни за него: "Той влудява със сила и нежност, точно както се пее в хита на Йорданка Христова", категорични са хилядите почитателки на атлета.

Реклама
Реклама
Реклама