Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13279997 www.bgdnes.bg

Моника Валериева ходи на психиатър

Спрях хапчетата, сега съм много по-добре, казва гаджето на Меди

Скандалната силиконка Моника Валериева посещава психиатър, за да се справи с тежките проблеми от миналото си. Участничката във "ВИП брадър" от години се бори с паникатаки и приемаше тежки медикаменти, за да ги преодолее.

"Все още имам състояния на тревожност. Вече се справям без лекарства. Много работа върху себе си ми помогна да постигна напредък. С много психолози и психиатри съм работила. Някои хора се справят с лекота, но аз не съм от тях", откровена е Валериева и продължи.

Реклама

"Толкова силни паникатаки съм имала, че дори не съм могла да мръдна. Буквално се схващат мускулите, не можеш да мръднеш, мислиш си, че умираш. Била съм на много тежки успокоителни."

Стигнало се е дори до мисли за самоубийство. При нея "натрапчивата мисъл" била, че трябва да отиде на терасата си и да скочи през нея, и е спирала сама себе си. "Много е налудничаво - да спираш себе си и да си в ужас от своите мисли", връща се назад във времето Моника.

Макар да не го споменава директно, за да излезе от състоянието, й помага гаджето й - Меди. Двамата са заедно от година, а заради него Валериева изоставя богат арабин и се прибира в България.

Силиконовата хубавица афишира връзката си с актуалния певец със снимка, на която двамата се целуват.

"Без значение от нищо... просто е любов", написа преди време Моника. Сега тя се е пренесла да живее в дома на фолкпевеца и напусна скандалния си апартамент в Студентски град. Именно там преди много време бе забелязано редовно да паркира колата си Валери Божинов. Впоследствие това сложи край на брака му с Николета Лозанова.

След срещата си с Меди Валериева твърди, че е намерила мъжа на живота си. Тя обаче отрече слуховете за бременност.

"Не съм бременна. Няма какво повече да кажа", лаконична е Моника на въпрос на свой почитател.

Реклама
Реклама
Реклама