Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13601726 www.bgdnes.bg

Цеци Красимирова отваря приют за котки у нас

Манекенката празнува рожден ден в най-скъпия барселонски ресторант

Ще вкарва и марихуана в козметика, която скоро пуска на пазара

Една от най-красивите ни моделки Цеци Красимирова навърши вчера 43 години. Манекенката изкара празника в компанията на любимия си Майкъл Струмейтис, дъщеря си Джудит, сестра си Даниела и зет си. Щастливата компания се весели в най-скъпия ресторант в Барселона - "Бутафумейро".

"Преди това обядвахме на плажа, след това имахме запазени места в ложа за едно от най-известните фламенко представления в Барселона", сподели синеоката ни красавица за празника си. Като подарък Цеци не е пожелала нищо освен присъствието на любимите си хора. Пред вестника Красимирова обясни, че съвсем скоро започва процедура с регистрация за приют за котки и търси терен в рамките на София и областта. Имала вече и сподвижници, голяма част от които светски личности. "Друго, с което се занимавам, е новата ми козметична линия, която ще съдържа медицинска марихуана. Тя ще помогне на много хора и най-вече на жени, които имат проблеми с кожата, косата и болките при менструация", каза Цеци.

Реклама

Най-успешната ни моделка щеше да участват и в състезание по стрелба, за което тренираше много усилено, но то се отмени за лятото.

Красавицата е много горда и с дъщеря си Джудит, която, въпреки че разполагат с достатъчно средства да не работи, се занимава с администрацията като мениджър на компанията й в търговския отдел на фирмата на Цеци.

"Не си губя времето, не съм израснала така и това ще продължи и занапред. Винаги имам с какво да се занимавам. Разликата сега е, че съм свободна да мечтая и да реализирам това, без да се съобразявам с доста неща, които преди бяха табу", казва красивата Цеци Красимирова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама