Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13677820 www.bgdnes.bg

Благо дарява деца преди "Сървайвър"

Георгиев за пореден път направи добро дело

Напълни багажника на големия си джип и помогна на нуждаещите се

Благой Георгиев помага на деца в неравностойно положение. Джизъса дари куп продукти от първа необходимост на нуждаещи се, разбра "България Днес".

Бившият футболист бе засечен от вездесъщите папараци на вестника пред столичен хипермаркет в началото на седмицата.

Реклама

Георгиев бе хванат точно докато влиза в магазина, а през това време говори по телефона.

След няколко минути бъдещият участник в "Сървайвър" излезе от супермаркета с препълнена догоре количка. Благой отключи новото си лъскаво возило, отвори багажника и започна да реди внимателно торбите.

Георгиев повтори упражнението още веднъж. На влизане в магазина той бе спрян от човек, с когото може би се познават, след което бившият играч на националния отбор отново излезе с няколко торби, бутайки ги с пазарската количка.

Последва нов телефонен разговор. Благой внимателно изслуша събеседника си по мобилното устройство, след което се качи в колата.

Оказва се, че Джизъса не е пазарувал за банкет по случай изпращането си на Карибите, където ще се снима "Сървайвър". Бившият футболист откара продуктите и ги дари на дом за деца в неравностойно положение.

Потърсихме Благой Георгиев за коментар какво го е накарало да извърши щедрия жест, но няколко дни поред той не отговори на обажданията на редакцията.

Проучване на "България Днес" установи, че Благой редовно прави дарения не само за деца, но и на други нуждаещи се. Бившият футболист обаче не иска да се знае за това. Джизъса е много набожен и вярва, че вършейки добри дела, животът му ще е по-добър.

В същото време бившият футболист показа, че е в топформа, преди да замине за "Сървайвър". След няколко дни Георгиев ще се качи на самолета за Доминикана, където ще се бори с още 19 участници, 10 от които известни, за титлата "последния оцелял", както и за голямата награда от 100 000 лв. Според слуховете Благой е прибрал близо 3 пъти по-голяма цифра като хонорар за изявата си на безлюдния остров в Карибския басейн.

Реклама
Реклама
Реклама