Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/15906402 www.bgdnes.bg

Борис Русев УСПЯ! Грабна 26-а победа в "Последният печели" и стана номер 1 в историята

Борис Русев е най-добрият играч в историята на предаването "Последният печели" по БНТ!

Тази вечер учителят спечели 26-ата си победа и еднолично е на върха. Досега Борис делеше първото място с Димитринка Илиева, но вече е със статут на легенда.

Русев не остави шанс на конкурентите си и без напрежение прибра най-много точки в актива си. "Искам да благодаря на първата си учителка, която вече е пенсионерка. И да кажа, че има много учители в България, които имат моите знания, но не се престрашават да участват", заяви емоционално Борис.

Реклама

"Вече всичко съм казал за себе си, но мога да разкрия, че обичам да плувам", обяви в началото на предаването геният, а час по-късно вече беше победител.

Димитринка остава втора във вечната класация, а Мартин Иванов и Атанас Атанасов записват по 18 победи.

"Последният печели" е българско забавно-познавателно семейно куиз шоу. Предаването стартира на 7 септември 2020 г. и се излъчва от понеделник до петък от 19 ч по БНТ. Участват четирима играчи. Играта се състои от три кръга с различни сфери на познанието, в които въпросите са с различна точкова стойност. След всеки кръг отпада по един участник – този, който е с най-малък брой точки след завършване на кръга. Победител в епизода е участникът с най-много точки след края на трети кръг. Той печели правото да играе в следващия епизод. Водещ е музикалната легенда Орлин Горанов.

Четете още

Орлин Горанов: Кариерата ми в операта приключи!

Орлин Горанов: Кариерата ми в операта приключи!

Рекордьорката по спечелени игри Димитринка:  Не се главозамаях след 25 победи в "Последният печели"

Рекордьорката по спечелени игри Димитринка: Не се главозамаях след 25 победи в "Последният печели"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама