Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16181853 www.bgdnes.bg

Андрей Кумбарoв-Кумбата, победител в "Къщата на инфлуенсърите": Търся си жена с поне 4 зъба и без жълта книжка

Ще даря част от спечелените 25 000 лв. за благотворителност 

КОЙ Е ТОЙ

Андрей Кумбарoв е на 28 години от София. Завършва професионална гимназия по телекомуникация, но училището никога не му е било на сърце. Кумбата, както е прякорът му, обича да създава забавни видеа и превръща хобито си в доходоносна професия.

Професионално е тренирал бойни спортове, сред които бокс, муай-тай и ММА, но след контузия приключва със спортната кариера.

Реклама

- Андрей, какво представлява професията инфлуенсър?

- Много хора си представят, че инфлуенсърите са хора, които си снимат задните части и ги качват в интернет. Това далеч не е така. Инфлуенсър е човек, който чрез съдържанието, което създава, влияе на хората, информира ги, забавлява ги или ги обогатява с публикациите си.

- Как станахте инфлуенсър?

- На шега превърнах хобито си в професия. Преди 3-4 години започнах да правя хумористични видеа и ги публикувах в социалните мрежи. Първоначално ги виждаха моите близки и приятели, но с времето все повече и повече непознати хора започнаха да гледат клипчетата, коментираха ги и с нетърпение очакваха новите ми творения. Вероятно причината, поради която тези хора ми се довериха и ме последваха в интернет пространството, бе, че винаги съм бил себе си, до болка откровен и никога не спестявам нищо, а това се усеща от хората.

- Как попаднахте в "Къщата на инфлуенсърите"?

- Като всичко в моя живот и това се случи на шега. Случайно ми попадна анкетата, а аз реших да я попълня. Извикаха ме на няколко кастинга и докато се усетя, вече бях в къщата.

- Какво е чувството толкова време да сте в затворено пространство?

- Бях там за 28 дни и в нито един момент не съм усетил дискомфорт заради присъствието на съквартирантите ми. Аз съм супер позитивен човек и се старая да оценявам всеки момент. Обръщам повече внимание на забавлението и позитивните моменти, отколкото на това дали съм затворен и дали има някой, когото не харесвам.

- Очаквахте ли да спечелите?

- Участвах във всички възможни битки, на които можех да отпадна, бях на елиминации и във всеки момент, в който очаквах нещата да се объркат, те се нареждаха. Радвам се, че спечелих!Победата винаги е добре дошла, но по-ценното е, че успях да създам много качествени приятелства, които вярвам, че ще продължат и занапред.

Реклама

- Какво ще направите с наградата от 25 000 лева?

- С част от тези пари ще нахраня душата си, като ги даря за благотворителност. Винаги съм подкрепял нуждаещите се, но не съм го показвал публично. На сърцето ми са малките дечица, които имат нужда от помощ, и бездомните животни. Много обичам кучета и искам те да имат по-добър живот. Останалата част ще инвестирам в подобряване на техниката, с която създавам видеа за социалните мрежи.

- Успяхте ли да намерите любовта в къщата?

- Продължавам да съм необвързан, но и не съм търсил любов в къщата. Не харесвам показната любов и ако имам сериозна връзка, не бих парадирал с нея. Смятам, че щастието обича тишината. Не се усещам готов за отношения, защото жените обичат вниманието, а на този етап съм концентриран в своето развитие и работата си.

- Кой беше най-тежкият момент в къщата?

- До сълзи ме докара, когато помислих, че съквартирантите ми искат да ме изгонят, защото не ме харесват. Натъжават ме грубите човешки отношения и лицемерието. Оказа се обаче, че съм си направил грешни изводи и коалиционният вот срещу мен беше, защото съм силен играч, а не заради лични емоции.

- Какви са основните ви критерии за жената до вас?

- Имам много високи критерии! Жената до мен трябва да има поне 4 зъба в устата, ако е възможно, да не е психично болна, да не е лежала в психиатрия и да няма жълта книжка!

Известни в интернет влизат

без телефони в онлайн риалити

"Къщата на инфлуенсърите" е онлайн риалити формат, в който известни лица от социалните мрежи биват затворени в една къща. Основното им средство за препитание - телефоните, чрез които блогърите създават съдържание, се изземат и им се предоставят за 30 минути на ден. Инфлуенсърите са принудени да преодоляват различни изпитания, да оцеляват сред интригите в къщата и да се справят с най-различни стратегии и коалиции. Победителят печели парична награда. През първия сезон на онлайн шоуто наградата от 15 000 лв. спечели инфлуенсърката Ева. Вторият сезон на шоуто бе с по-голям награден фонд - 25 000 лв., а победител стана Андрей Кумбарoв.

Четете още

СКАНДАЛ! Кумбата от "Къщата на инфлуенсърите" се хвали с шведска тройка

СКАНДАЛ! Кумбата от "Къщата на инфлуенсърите" се хвали с шведска тройка

ОХ! Българска интернет звезда си показа бомбите в риалити

ОХ! Българска интернет звезда си показа бомбите в риалити

Реклама
Реклама
Реклама