Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16815084 www.bgdnes.bg

Вижте историята на "златното момиче" Боряна Калейн - за лишенията, битките и мечтите

Ако бях спечелила медал в Токио, най-вероятно щях да се откажа. Явно пътят ми е бил начертан върхът ми да не бъде там, мечтая да стъпя на Олимп, каза за "24 часа" златното момиче на България

Тя е Боряна Калейн и вярва, че е влетяла в най-важната година от живота си. Нейната олимпийска 2024-а.

Реклама

Точно 2 седмици преди да навърши 24 години, е денят, който чака, денят, за който се готви, денят, за който е готова. 9 август - денят, в който ще се определят призьорите в индивидуалната надпревара на олимпийския турнир по художествена гимнастика. Денят, в който Париж би могъл да се превърне в сцена за летящия танц на живота на едно момиче, влязло в залата за художествена гимнастика на 6 г. и неспиращо да преследва мечтата си.

"Идеята на моите съчетания е да разкажа за етапите от моя живот. Етапите, през които съм преминала дотук. Много трудно е всичко това да бъде описано общо в 6 минути, но с треньорите сме се постарали да отделим възможно най-значимите моменти. Постарали сме се специално за текстовете, за музиката. Ако хората ги заслушат, те до голяма степен отговарят на съответния период. Мисля, че сме направили нещо много интересно, което не е правено до този момент. Надяваме се това да донесе жадувания от всички ни успех", разказа Калейн пред "24 часа".

Цялата история може да прочете ТУК

Четете още

"Златното момиче" Боряна Калейн най-накрая показа гаджето

"Златното момиче" Боряна Калейн най-накрая показа гаджето

Изненада за ЧРД на Боряна Калейн

Изненада за ЧРД на Боряна Калейн

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама