Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16918529 www.bgdnes.bg

Тодор Батков клекна пред щерката K.Lina и одобри зет си

Гаджето на щерка му Калина е режисьор, завършил в САЩ

Бившият собственик на "Левски" Тодор Батков кандиса и одобри гаджето на щерка си Калина. 26-годишната певица набира скорост в музикалните среди, а плътно до нея е приятелят й Румен Русев.

Момчето е режисьор и дори е завършил образованието си в САЩ, научи "България Днес". Калина също дълго време живееше и учеше зад граница, в Англия, но реши да се завърне и да се развива на родна земя. Първоначално адвокат Батков не искал щерка му да влиза в шоубизнеса, а настоявал да има сериозна професия, от която да си осигурява стабилни доходи. Именно поради тази причина в началото той не приемал и гаджето на дъщеря си, който я тласкал към артистичните среди.

Реклама

В крайна сметка обаче след доста родителски проверки и нарочени срещи за опознаване Тодор Батков и съпругата му Здравка останали впечатлени от амбициозния юнак и го харесали за свой зет. На този етап Калина и Румен не мислят да официализират връзката си със сватба, а са насочили усилията си изцяло към творчеството си. Дори рядко намират време да се отдадат изцяло на любовта си. Все пак в края на миналата година двойката си организира романтично пътешествие до остров Малта.

Този месец Калина, която използва артистичния псевдоним K.Lina, представи нов проект, в който си партнира с легендарните братя Аргирови. Тримата правят римейк на хита от близкото минало "Гот е".

"Татко вече прие попрището, на което се изявявам. Особено за тази песен много се заинтригува да се случат нещата, проверява как вървят гледанията в интернет. Той иска най-доброто за мен, иска да имам стабилен живот, добър доход. Неща, които трудно се случват в музиката, особено в началото и особено в България. Надявам се така да се развият нещата, че да мога дълги години да го правя", споделя самата Калина Баткова. Дълго време на нея й е трудно да преодолее притесненията, че баща й е популярна личност. Затова и като по-малка не иска да представя музиката си в България. Било я страх какво ще си кажат хората.

Любопитно е, че младата изпълнителка се запознала с братя Аргирови на техен концерт. Калина отива на събитието с гаджето си, но и под зоркия поглед на баща си. След концерта прохождащата певица моли татко си да я запознае с близнаците. Те се харесали взаимно и така се ражда идеята за общ проект. Новият клип на римейка е направен от кандидат-зетя на Батков - Румен.

"Момчето е добро", хвали го Благовест Аргиров. "Те мислят много модерно и двамата. Ние искаме да прихванем малко от това модерно мислене на младите образовани хора. Това ни помага", допълва брат му Светослав. Аргирови наскоро признаха, че дори са се оказали далечни братовчеди с Тодор Батков.

Четете още

Братя Аргирови: Братовчеди сме с Тодор Батков

Братя Аргирови: Братовчеди сме с Тодор Батков

Тодор Батков пред "България Днес": Публиката ще помогне на "Левски"!

Тодор Батков пред "България Днес": Публиката ще помогне на "Левски"!

Реклама
Реклама
Реклама