Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16936896 www.bgdnes.bg

Гиби Искренов глези половинката на райски остров

Искренов изгоря като рак в Тайланд

Легендата на "Левски" и България Божидар Искренов се радва на слънце и море, докато София е скована от студ. Радостта на народа заведе половинката си Сиа на романтична ваканция.

Двамата избраха Тайланд за почивката си. И то не кое да е място, а райските острови Симилан на Андаманско море. Искренов и половинката му са в национален парк и до тях се стига само с лодка. Има си правила за посещение на тези острови, тъй като са част от защитена територия. Забранено е храненето на животните, особено редките костенурки, които гнездят на остров Ко Симолан и остров Ко Мианг. Най-голямата природна забележителност са гранитни камъни, подобни на тези на Сейшелите.

Реклама

Гибона и Сиа също ги посетиха и запечатиха кадрите от ваканцията си. Двамата са отседнали в едно от малките хотелчата в близост до най-хубавия плаж Ао Куерк Бийч. Искренов и половинката му се радват на гледка към лазурните води на морето.

"Най ни е добре през зимата на море, и то не къде да е", обяви Сиа в социалните мрежи.

Искренов явно не залага много на слънцезащитата. От снимките се вижда, че легендарният футболист е изгорял сериозно. Това не го притеснява и Гибона позира червен на някои от снимките. Все пак приятели не пропуснаха да го избъзикат.

Гибона и Сия почиват в Тайланд за втора поредна година. Именно със снимки от ваканцията им преди 12 месеца двамата разкриха връзката си. На кадрите там се виждаше, че футболната легенда отново е надянал брачната халка. След това Искренов отрече да е вдигал сватба, но и на снимките от сегашната му почивка се вижда сватбен пръстен. Заради новата си половинка бившият нападател прекарва по-голямата част от времето си в България в последната година вместо в Америка, където караше юбер такси.

Четете още

Божидар Искренов: "Щутгарт" ми предлагаха 5 млн. марки!

Божидар Искренов: "Щутгарт" ми предлагаха 5 млн. марки!

Гиби заведе внуците на "Герена"

Гиби заведе внуците на "Герена"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама