Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17142487 www.bgdnes.bg

Геро: Плаках като дете, когато Трифон Иванов почина

Актьорът Герасим Георгиев - Геро призна, че е плакал като дете, когато е научил новината за смъртта на легендарния Трифон Иванов, който си отиде преждевременно от този свят преди 8 години.

"Не мога да си представя, че го няма. Това за мен е перфектният защитник! Като малко дете съм ревал, когато почина", обясни Геро в подкаста "Код Спорт".

Реклама

Водещият на култовото предаване "Като две капки вода", което се завръща за своя 12-и сезон, разкри че запален фен на "Левски" и "Манчестър Юнайтед".

"От неосъзната възраст съм фен на "Левски". Често ме питат: "Как ти синьо говедо, а пък носиш червена фланелка на "Юнайтед". Магия е! Особено моят любимец - Ерик Кантона, който като го видех и просто... Това е магьосникът на "Олд Трафорд". Този правеше каквото си иска!"

В откровен разговор, продължил близо 2 часа, Геро разказа за най-големите трудности в своята кариера, какво е да работиш със Зуека и Рачков, защо свалиха от екран "Господари на ефира", каква е ролята на Къци Вапцаров в неговото професионално развитие и си спомни за емоционален момент, в който е получил неочаквано обаждане от Христо Стоичков.

Четете още

Камата тъжи за Трифон: Все чакам да звъннеш!

Камата тъжи за Трифон: Все чакам да звъннеш!

In memoriam: 8 години без Трифон Иванов

In memoriam: 8 години без Трифон Иванов

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама