Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17274500 www.bgdnes.bg

Габриела Петрова си разкраси усмивката

Състезателката ни в тройния скок и надежда за олимпийските игри това лято - Габриела Петрова, подсили усмивката си, издават я нейни познати пред "България Днес".

Габи е тунинговала устните си минимално, колкото да имат по-плътен вид, а това много й отива, категорични са близките й. Лекоатлетката може да служи за пример как се правят подобни козметични процедури, без след това жената да изглежда гротескно като с патешка човка. Именно на такива днес се смее мало и голямо, тъй като доста от участничките в поредния сезон на риалитито "Ергенът" имат точно такъв нелеп вид.

Реклама

Габриела Петрова вече се завръща към сериозните тренировки. Тя пропусна участието си на Балканиадата в Истанбул миналия месец. На турнира в Гент, където скача по-рано, атлетката ни е получила леки болки и е останала на възстановителни процедури в Пловдив.

Габи се завърна на пистата тази зима, след като пропусна цялата 2023 година заради травма. Големите й цели сега са европейското първенство на открито в Рим и олимпийските игри в Париж. В момента тя е трета в световната ранглиста за сезона с 14,38 метра.

Петрова е сред спортистите, които преминаха през много трудни периоди в кариерата си. 31-годишната национална състезателка в тройния скок започна кариерата си с европейска титла за девойки под 23 г. в Тампере през 2013 г. Две години по-късно се окичи и със сребро при жените на Европейското първенство в зала в Прага, а същото лято завърши и четвърта на Световното на открито в Пекин. Това беше годината, в която тя спечели и приза "Спортист на България".

2016 г. започна кошмарно за българката с положителната проба за мелдоний. След дълга борба и в търсене на истината Петрова в крайна сметка не получи наказание, но пропусна големи форуми.

След като успя да се съвземе от трудната ситуация, серия контузии нарушаваха подготовката в следващите години, а заради обърнат глезен и скъсани връзки 2023-та за нея бе нулева откъм състезания.

Четете още

Габриела Петрова №1 в световната ранглиста

Габриела Петрова №1 в световната ранглиста

Габриела Петрова след операциите: Чувствах се като малко дете

Габриела Петрова след операциите: Чувствах се като малко дете

Реклама
Реклама
Реклама