Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17455706 www.bgdnes.bg

Свалят гривната на Божков

След точно един месец ще бъде свалена гривната за проследяване, с която в момента е Васил Божков. Това разкри той в интервю за БНР, видео от което бе предавано и в социалните мрежи.

След трийсетина дни изтичат 8 месеца и по закон трябва да отпадне мярката домашен арест, който той изтърпява в момента в сградата си на „Московска".

Реклама

По време на разговора той каза, че в политиката има „много палячовци" и движението, което създаде наскоро няма да се коалира с никоя от сега представените в парламента партии. Той обаче заяви, че в Народното събрание има и свестни хора, с които би работил. Призна, че на следващите парламентарни избори най-вероятно самият той ще се кандидатира за депутат. Поясни, че от една страна е нямало да се занимава с политика, ако не е бил атакуван, но от друга съжалява, че не е започнал още преди това. Добави, че вече не смята да се занимава с бизнес, а само с политика.

Божков бе категоричен, че не познава т.нар. брокери на влияние Мартин Нотариуса и Пепи Еврото.

„Брокери на влияние до мен не са стигали. До мен стигаха тези, които оказват директно влияние", поясни Божков. Каза, че не се страхува за живота си, но „всичко може да се случи".

В края Божков се пошегува, че типичният му поздрав „Бъдете здрави", вече ще бъде сменен на „Бъдете здрави и щастливи". Случайно или не, веднага след интервюто, от БНР пуснаха хита на „Скорпионс" „Вятърът на промяната".

Четете още

Полиция нахлу в имоти на Васил Божков (СНИМКИ)

Полиция нахлу в имоти на Васил Божков (СНИМКИ)

Вижте как протича домашният арест на Васил Божков

Вижте как протича домашният арест на Васил Божков

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама