Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/17942487 www.bgdnes.bg

ДРАМА В ПЛОВДИВ! Ексченге се барикадира след доживотна присъда за убийство на родителите му

Казал на адвокатката си, че няма да се предаде. Въоръжен е като Рамбо и е готов на всичко.

Барикадиралият се в дома си в Пловдив бивш полицай Венцеслав Караджов е категоричен, че няма да се предаде. Това е казал той на своя адвокат Зоя Тошкова, след като го е запознала с решението на ВКС, което го осъжда на доживотен затвор за убийството на родителите му.

Реклама

„Обстановката много се утежни, не очаквах, че ще стане толкова напрегната", заяви Тошкова пред "24 часа". Тя не е пред къщата на Караджов, където е блокирано от полиция и жандармерия, а целият район е отцепен.

„Какво да правя там? Той ми заяви буквално: "Аз невинен няма да лежа в затвора!", цитира думите му Тошкова. На молбите й, че може да стане и по-лошо, той отвърнал: "След като аз невинен съм осъден, какво пречи още още двама -трима невинни да си отидат?" Това означава, че той може да използва и оръжие, ако се прибегне към силовото му извеждане от дома на ул. "София", където преди 8 години бяха застреляни родителите му Цветан и Божура Караджови след дългогодишен спор за същия имот.

Униформени не изключват Караджов да прибегне до отчаяни действия и по тази причина не позволяват никакви външни хора да се приближават в периметър от 50 м до жилището му.

Очаквайте подробности!

Четете още

Ченге ДОЖИВОТ в затвора за убийството на родителите си

Ченге ДОЖИВОТ в затвора за убийството на родителите си

ВИЖТЕ по кого най-често стрелят полицаите в България

ВИЖТЕ по кого най-често стрелят полицаите в България

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама