Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1765440 www.bgdnes.bg

Каката на Борисов: Ожени се млад, Стела беше бременна и татко даде зор

Премиерът Бойко Борисов се оженил се млад, на 22-23 г., защото бъдещата му съпруга Стела вече била бременна и баща му дал зор. Това разкри в предаването на Мартин Карбовски по ТВ7 сестрата на премиера д-р Красимира Иванова.

Като ученик имал много ухажорки, но баща им го притиснал и така свършил ергенството му, спомня си тя. "После раздялата се случи", продължи каката на Борисов. Тя каза и добри думи и за любовта им със Цветелина.

"Сега живее самотно. Няма около него жени. Общо взето е между Бояна и Банкя", признава д-р Иванова.

Реклама

Тя бе си е представяла дори, че брат й ще стане премиер. В ония, миналите времена, е било невъзможно дори да си помислиш, да помечтаеш, че това може да стане. Семейството й днес живее скромно, няма пътувания, няма почивки. Щастлива е, че я обичат и има много приятели.

"Пази си здравето, не се ядосвай", това повтаря д-р Иванова на брат си, когато се чуят или видят. И получава един и същи отговор: "Трудно е, като си се качил на гърба на тигъра, да слезеш". "Аз и без магистрали, и с магистрали, си го обичам" , умилява се Красимира. Но е бясна от грозните и неверни неща, които се говорят за него, че е бил свързан с мутрите и подземния свят.

Д-р Иванова сподели, че тези дни се е чула с брат си за кураж, преди да отиде на изследвания в болницата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама