Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/19144246 www.bgdnes.bg

Даниел, ритал до смърт жена в Пловдив, обвинен в умишлено убийство

Даниел Петров, за когото се твърди, че е пребил до смърт жена в Перник по ужасяващ начин, е обвинен в умишлено убийство. Това става ясно от съобщение на Окръжната прокуратура в миньорския град.

Припомняме, че 17-годишният по време на престъплението Даниел преби жестоко жена пред магазин в Перник. Агресивният тип я рита брутално в главата, а кадрите бяха заснети от охранителна камера. Жестокият побой се разигра в ранните часове на 29 юли пред магазин в пернишкия кв. "Изток".

Реклама

В социалните мрежи се появи клип от случката, който разтърси обществото. На него се вижда как жената сяда на масичка пред магазина. Идват две момчета. Секунди преди това техен познат им е казал:

"Внимавайте, тази е психично болна. Преди време ми счупи огледалото". Мъжът държал друго денонощно магазинче. Дори им показал клип от случилото се. В този момент се приближава младеж с качулка на главата, който със скръстени ръце и в заплашителна поза застава пред жената. Секунда по-късно се приближава друго момче, също с качулка и с къси гащи и удря жената в лицето. Жертвата пада назад заедно със стола. Агресорът не се спира, а напротив, приближава и я рита в лицето и тялото. Докато трае побоят, жената не спира да пищи от болка. След това хулиганите се отдалечават и изчезват.

Даниел бе арестуван по-късно, а сега аутопсията показва, че причината за смъртта е двустранна бронхопневмония, която се е развила заради исхемия на централната мозъчна артерия. Това означава, че жестоките удари са били причината за леталния край.

Тъй като по време на побоя Даниел е на 17 години, то законът предвижда от 5 до 12 години решетки за умишлено убийство, извършено по хулигански подбуди. Даниел е в ареста.

Четете още

Деца - неволни или безмилостни убийци

Деца - неволни или безмилостни убийци

Финансов служител уби 16-годишна българска проститутка във Виена

Финансов служител уби 16-годишна българска проститутка във Виена

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама