Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17655855 www.bgdnes.bg

Мани от "Игри на волята" се сгоди

Най-колоритната участничка каза "да" край Созопол

Най-колоритната участничка в историята на "Игри на волята" - Мани, се сгоди.

Красавицата, която стана популярна с острия си език в шоуто, получава предложение от любимия си Стоян. В края на миналата седмица мачото пада на коляно и иска ръката на силиконката, а мястото е край брега на морето в Созопол.

"Казах да", заяви развълнувано Мани Ву Нанг Тъ, която има виетнамски корени.

Любимката на зрителите на "Игри на волята" най-вече заради непукизма си и бъдещият й жених са заедно от повече от 2 години. За тяхната връзка се разбра малко след края на риалити формата.

Реклама

Когато е само на 9 г., Мани е трябвало да влезе в ролята на родител за по-малката си сестра, тъй като е израснала без баща и е имала единствено майка си.

Майката на силиконката трябвало да работи и всички грижи за бебето паднали изцяло на гърба на Мани. Това обаче съвсем не бил най-тежкият товар за нея. Мани призна, че майка й е имала проблеми с алкохола, които я подтиквали да бъде агресивна, дори брутална с нея.

"Наложи ми се да порасна много бързо. Беше тежко за семейството, тъй като майка ми имаше проблем с алкохола, не се прибираше или се прибираше и искаше да пазим тишина. Не може да запушиш устата на дете на 2 години. Тя ставаше агресивна и ни посягаше, особено на мен, която бях по-голямата. Много съм тормозена от майка си. Знаех, че ако в 8.00 не съм у дома, ще ям пердах. Това ме направи по-отговорна към много неща. Последният мъж на майка ми я спря от алкохола и тя стана много по-добра. На два пъти ми се случи да мисля за самоубийство и дори правих опити", разкрива Мани.

Желаем й щастие!

Четете още

Мани от "Игри на волята" вдига на крака деца и възрастни с физиотерапия

Мани от "Игри на волята" вдига на крака деца и възрастни с физиотерапия

Мани от "Игри на волята" по голо дупе в Калифорния

Мани от "Игри на волята" по голо дупе в Калифорния

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама