Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17666074 www.bgdnes.bg

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, пак ЗАЛЮБИ стара позната

Софка знае бъдещата си снаха от дребосъче

Синът на Софка и хубавата Кати са израснали заедно от деца

Синът на Софи Маринова – Лоренцо, направи ново разкритие за изгората си Катрин. Възлюбените се познават от малки. Изглежда, че двамата са били писани един за друг.

Странното в случая е, че предишната изгора на певеца, Мария, също беше негова позната от дете.

Реклама

Младият Лоренцо сподели поредица от романтични фотоси със своята любима и се обясни в любов.

"Обичам те повече от вчера и една идея повече от утре", романтично изля сърцето си синът на ромската перла. Самата Софка е ужасно щастлива от това да има такава свястна красавица до своето дете и я приема в с отворени обятия.

Преди Кати Лоренцо имаше поне две сериозни приятелки, в които беше много влюбен. С последната Мария единственият син на ромската перла трябваше да се ожени. Церемонията обаче изненадващо бе отложена. Причината, която тогава изтъкнаха от семейство Маринови, бе кончината на таткото на Софка. Освен тъжното събитие явно Лоренцо е имал голяма тийнейджърска дилема в любовен триъгълник между него, бившата и настоящата му, но любовта му към Кати е надделяла.

Интересен факт, който "България Днес" разкри, е, че Катя е последна година в Националната художествена академия със специалност "Плакат и визуална комуникация". Изненадващо е Лоренцо да се залюби за художник, но явно артистичните души на двамата млади си пасват добре.

Младата дама е доказал се артист, като миналата година Катерина се проявява на изложба за театрални плакати за постановката "Приключенията на Доктор Дулитъл".

Четете още

Новото гадже на Лоренцо, Катя, е художничка

Новото гадже на Лоренцо, Катя, е художничка

Софка води Лоренцо и поредната снаха в Лондон

Софка води Лоренцо и поредната снаха в Лондон

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама