Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17715827 www.bgdnes.bg

ИДВА СВАТБА! Племенничката на Маргините се сгоди

След прощъпалника на сина й

Добромир със скромно предложение за брак към Мария

Нова тежка сватба се задава във фамилията на Николай и Красимир Маринови-Маргините. Малката им племенничка Мария се сгоди през уикенда.

Красивата по-малка дъщеря на сестрата на Маргините каза "да" на бащата на детето си Добромир. Предложението за брак дойде няколко дни след друго важно събитие за двойката - прощъпалника на сина им, който носи името на татко си.

Реклама

Мъжът до Мария подходи доста прагматично. Вместо да избере някоя романтична дестинация или място, й предложи в заведение в Пловдив, където живеят. Направи го в присъствието на малкото им момче. Племенничката на Маргините каза "да" на любимия си, без да се замисля. След това побърза да се похвали на приятелите си.

"Всяка снимка носи в себе си искрица от радост и вълнение, които изпълват моето сърце. Те са свидетели на един от най-специалните моменти в моя живот - момента, в който моят най-добър приятел се превърна в моя съпруг. Благодаря ти, че направи този ден незабравим. Обичам те до луната и обратно", написа Мария и качи няколко снимки от големия ден.

На фотосите племенницата на Маргините показа и годежния си пръстен. Бижуто е видимо доста скъпо. Има един диамант във формата на звезда и множество малки в самата халка. Пръстенът е закупен от една от най-скъпите вериги за бижута в България.

Влюбените все още не са споделили дали са определили дата за сватбата си. Близки до тях очакват тя все пак да е в края на лятото.

Мария и годеникът й са заедно от около пет години. Добромир Райчев е доста заможен и има собствен бизнес. Занимава се с търговия и проучване на пазарите. Преди това е работил в Австрия в същата сфера.

Реклама

Мария и мъжът до нея са на една и съща възраст. Добромир кара тузарско ауди и е фен на високите скорости и дрифтовете. Обича пътуванията и луксозните почивки.

Племенничката на Маргините и Райчев станаха родители през октомври 2022 година. Тогава щастливият баща взриви нощен Пловдив с невиждан купон в известно местно заведение.

Мария изненада мнозина с бременността си, която разкри чак в напредналите месеци. В Пловдив още шушукат за връзката й с бившия футболист Валентин Добревски. Юношата на "Левски" и една от най-желаните жени в Града под тепетата бяха заедно около две години. Те живееха под един покрив. Бяха сред най-одумваните двойки в Пловдив. Раздялата им бе доста шумна и след това красавицата взе решение да държи мъжа до себе си в тайна. Все пак "България Днес" първи успя да разкрие самоличността му преди време.

Докато Мария стяга венчавката си, бившият й Валентин Добревски се радва на първото си дете. Настоящата му половинка Гергана роди в края на миналата година. Красавицата плени сърцето на бившия футболист скоро след раздялата му с Мария. Мнозина споделят, че именно Гергана е успяла да обуздае буйния му нрав.

Мария Маринова е по-малката дъщеря на Мариана Маринова - сестра на братя Маргини. Кака й Бисера е омъжена за сина на пловдивския бизнесмен Юра Месропян, с когото имат две деца. Те вдигнаха грандиозна сватба, на която присъстваха около 300 гости. Племенницата на Маргините се омъжи за дългогодишния си приятел Юра през септември 2020-а. Сватбата им в известен хотел под тепетата единодушно бе определена за събитие номер едно в Пловдив за годината. По блясък тържеството не отстъпваше дори на някои от най-запомнящите се венчавки в България изобщо. Братя Маргини не бяха забелязани на церемонията, но пък тяхната майка - Соня Маринова, уважи венчавката. Сега всички се чудят дали те ще се появят на сватбата на другата си племенничка. Тя със сигурност няма да отстъпва по нищо на тази на кака й. В Пловдив отсега шушукат, че сватбата ще се превърне в светско събитие номер едно в града.

Четете още

Маргините с нов наследник! Вижте го!

Маргините с нов наследник! Вижте го!

Племенницата на Маргините пак бременна

Племенницата на Маргините пак бременна

Реклама
Реклама
Реклама