Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17918456 www.bgdnes.bg

Любимецът на народа Митьо Пищова: Не съм умрял, оздравях!

Бройките станаха 3999, цяло лято съм с четири манекенки в Слънчев бряг 

Голямото завръщане на Митьо Пищова е факт! Любимецът на народа вече е във форма и отново се отдава на любимите си манекенки и купони, а дори стяга и нов конкурс "Мис Топмодел на България" на 29 юни в Свети Влас.

"Хора, не съм умрял! Оздравях! Цяло лято ще съм в Слънчев бряг с четири манекенки - две от Пловдив и две от Бургас. Бройките вече са 3999. Искам живот, искам, купон, искам разврат", сподели в неподражаемия си стил пред "България Днес" бохемът от Арбанаси.

Реклама

Само преди месец Димитър Маринов изповяда пред вестника, че е броил 20 бона за пейсмейкър в германска болница. Откакто е с новата американска машина, Пищова е като пушка и не чувствал задух, а двете му нови любовници били в екстаз от него.

"Добре съм, вървя спокойно вече, не се задъхвам, джасам здраво. Имам две нови любовници на по 24 години. Един месец много ме болеше, докато машинката се настани, и още месец, докато я приеме тялото. Но се свиква, сега няма проблем. Пия специални американски лекарства за 840 лв. на месец", сподели Митьо.

През миналото лято Пищова се закрепи след едномесечни кални бани в Поморие. Престоят му е подарен от близък приятел за рождения му ден навръх Голяма Богородица на 15 август. След процедурите и почивката на морския бряг любимецът на народа се чувства като прероден.

Животът на Пищова е низ най-вече от здравословни проблеми през последните години. В началото на декември 2020 г. Митьо даде теле за курбан, след като мина изключително тежко през коронавируса. Година и половина по-рано се подхлъзна и нарани тежко три прешлена на гърба. В Израел лекари му имплантират пластини с болтове в гръбнака, които да го придържат.

Преди това Митьо преживя два инфаркта, едва не му ампутираха крака заради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка вкъщи и успя да се пребори за живота си. А след това лежа в болница и заради кръвоизлив в дебелото черво.

Четете още

Митьо Пищова с пейсмейкър и две любовници

Митьо Пищова с пейсмейкър и две любовници

Митьо Пищова кани звезди на гол купон

Митьо Пищова кани звезди на гол купон

Реклама
Реклама
Реклама