Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17782190 www.bgdnes.bg

Везенков отива при гаджето в Гърция

Николета загуби финала в Шампионската лига по водна топка, отдава се на българина

Българският баскетболист от НБА Александър Везенков ще се отдаде на пълноценна почивка в следващите седмици. Дългият и изтощителен сезон в американското баскетболно първенство приключи и Саша вече се прибра на родна земя. В следващите дни той ще замине при любимата си в Гърция, научи "България Днес".

Реклама

Везенков и гръцката ватерполистка Николета Елефтериаду не крият връзката си, която се развива все по-добре. За последно двамата бяха заедно през февруари, когато красавицата отиде при Везенков в Сакраменто, щата Калифорния. Сега двойката планира да се отдаде на кратка ваканция по гръцките острови, а по-нататък през лятото и до по-далечна екзотична дестинация.

Само преди дни Елефтериаду заби 7 гола за успеха на своя "Олимпиакос" срещу "Матаро" с 16:12 в Шампионската лига за жени по водна топка. На финала обаче "червено-белите" от Пирея отстъпиха на испанките от "Сабадел" с 10:16. Сега Никол ще намери време да се отдаде на своя любим. Двамата с Везенков са заедно от няколко години. Запознават се в Атина, където българинът също игра за "Олимпиакос". 

На кратко видео, което Елефтериаду пусна от басейна вчера, се вижда, че тя е в топформа. Секси гъркинята дори разкрива интимна татуировка, която преминава през задните й части.

Тези дни Везенков посети Национална спортна академия, където учи. Баскетболистът се срещна с ректора проф. Красимир Петков. Играчът на "Сакраменто Кингс" е студент в четвърти курс към факултет "Спорт", като обучението му се провежда в индивидуална форма, както на всички елитни спортисти в НСА. Баскетболистът многократно е заявявал колко важно е образованието в академията за него: "Обучението ми тук е първата стъпка от моите бъдещи планове - да стана добър и успешен треньор след края на спортната ми кариера".

Докато бе в България, Везенков посети и баскетболен мач в Ботевград. Асът изгледа от трибуните успеха на "Балкан" над ЦСКА с 91:76 в първи мач от 1/4-финалната серия на родното първенство. Татко му Сашо Везенков е президент на "Балкан".

"Опитвам се да свикна с часовата разлика, малко е трудно, но ще свикна. За първи път от много години имам почти пет месеца. Бях свикнал да играя до средата, края на юни, после национални отбори. Сега имам много време за почивка, много време за индивидуални тренировки, което малко ме изважда от зоната на комфорта", обяснява Везенков в интервю пред "Дарик". Баскетболната ни звезда признава, че много обича да си стои в Ботевград и да тренира там през лятото.

Четете още

Александър Везенков взе изпитите

Александър Везенков взе изпитите

Александър Везенков: Контузиите спряха прогреса ми в НБА!

Александър Везенков: Контузиите спряха прогреса ми в НБА!

Реклама
Реклама
Реклама