Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17783083 www.bgdnes.bg

Николай от "Игри на волята" е балкански шампион по културизъм

*След 15 години тренировки 

*Успехът идва след смяна на федерацията и категорията 

Николай Костадинов от "Игри на волята" триумфира като абсолютен първенец по културизъм на Балканите. Това се случи на последното международно "Гран при" по бодибилдинг в София преди броени дни.

"След 15 години състезателен културизъм и няколко пъти, в които ми се изплъзва на косъм, Абсолютната титла е вече в моите ръце. Явно трябваше да сменя федерацията и категорията", съобщи щастливият здравеняк след сладката победа на родна земя.

Реклама

За закуска Костадинов изяжда 100 грама овесени ядки, разбъркани в купа със седем белтъка и едно цяло яйце. През деня хапва филета от пилешко, пуешко и телешко месо, а за вечеря бъркани яйца с извара или суров бадем. Строгата диета и усилени тренировки го водят до успеха.

Софиянецът има трето място на европейски и пето място в световен турнир по културизъм. Вдига 500 килограма на лег преса и има най-големите крака в България. Определяше се като най-силния мъж в "Игри на волята".

Николай напусна риалити формата по медицински причини след сериозна травма и по лекарска препоръка. Преди това загуби физически битки срещу жени от противниково племе, с което си спечели не особено добра репутация за действието на мускулите и силата, които притежава.

След напускане на риалити формата Костадинов разкри най-засрамващия си любовен момент - когато момиче му прави френска любов, в стаята влизат майка й и баща й. "Това е много гадно. Отвориха, погледнаха и излязоха", разкри културистът.

Иначе красивата Елена е половинката на сравнявания с Хълк Николай. Двамата са щастливо обвързани, а Костадинов има малък син, който е на 5 годинки.

Реклама
Реклама
Реклама