Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17795733 www.bgdnes.bg

Силиконова теоложка УКРОТИ Тишо Боксьора

Сваля 15 кг в затвора 

Гордея се с влиянието си върху него, при добра жена и мъжът става човек, казва красивата Илона 

15 килограма зад решетките с усилено спортуване и режим сваля Тихомир Георгиев, по-известен в крими средите като Тишо Боксьора.

Реклама

Основната заслуга за трансформацията на силовака е на силиконовата теоложка Илона Георгиева, за която Боксьора се ожени по време на престоя си в зандана.

Младите съпрузи сключиха граждански брак зад решетките в Софийския централен затвор, където Тихомир Георгиев излежава 18-годишна присъда за убийство.

"Познаваме се от 13 години. Беше женен до преди три години, когато се разведе. Преди година подновихме контакт и след време преценихме, че сме един за друг", сподели преди време пред "България Днес" младоженката и добави, че никога не е била по-щастлива и по-спокойна в живота си.

На скромната церемония присъстват само двама свидетели от затвора и гражданско лице, пред което влюбените се вричат във вечна вярност. Почерпката е само с безалкохолно и шоколадови бонбони.

"Виждаме се и на 4-часови свиждания, когато му отпуснат, и на нормалните. На тях имаме само 40 минути през стъкло. И на двете няма как да стигаме до интимности, тъй като срещите се наблюдават с камери", разкрива Илона, която се дипломира като теолог.

Реклама

За Тихомир това е четвърти брак. От предишните си връзки има син и дъщеря.

"За мен е първи. Откакто сме заедно, имаме много недоброжелатели. Мои бивши гаджета плетат интриги и говорят лъжи за мен и Тихомир. Трудно преживяват факта, че сключихме граждански брак", казва Илона и добавя, че не се притеснява от затворническата орисия на мъжа й.

"Не ме безпокои, че има присъда за убийство. Да, той не е светец. Има грехове, които трябва да си плати. Но не е такъв, какъвто се опитват да го изкарат - че рязал уши и пръсти. Той е мъж с характер и обострено чувство за чест и гордост, който няма да пусне аванта на никой. Заради това се омъжих за него", казва още Илона и добавя, че ще стягат сватба извън затвора, а след това ще работят за бебе.

Повече от пет години по-късно изглежда, че любовта между двамата не само, че не е намаляла, но и се увеличава и укрепва.

"Свалил е 15 кг и продължава да тренира усилено. Гордея се с влиянието си върху него. При добрата жена и мъжът става човек", споделя доволната Илона, публикувайки снимки на вталения Тихомир.

И добавя: "Искам и да си осиновим детенце, така ще бъдат две. Тихомир вече се е променил и има стимул и мотивация да живее и да гради семейство с мен. Аз също съм променена - спрях да пуша, да пия, да излизам по нощни заведения с неподходяща компания", разкрива теоложката.

Боксьора отвръща с още по-голяма любов на съпругата си с послание в социалните мрежи, където поддържа свой профил.

"Жив и здрав съм! Пожелавам на всички да имате такова богатство в живота, каквото аз имам чрез Илона. Умната жена разрешава всякакви проблеми - от малки до големи, и успешно дирижира живота ви към добро! Благодаря на тази жена. Тя ме върна към живота", казва Тихомир.

Четете още

Тишо Боксьора и силиконова теоложка работят за бебе
Тишо Боксьора и силиконова теоложка работят за бебе

Тишо Боксьора и силиконова теоложка работят за бебе

Силиконова теоложка и кримигерой ще си правят бебе
Силиконова теоложка и кримигерой ще си правят бебе

Силиконова теоложка и кримигерой ще си правят бебе

Реклама
Реклама
Реклама