Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1816633 www.bgdnes.bg

Брат на Обама бие жените си

Полубратът на Барак Обама бие жените си и посяга на ученички.

55-годишният кениец Рой Абонго Малик Обама е обвинен в побой на две от общо 12-те си съпруги, както и в съблазняване на тийнейджърка, пише в. "Дейли мейл". Самият Малик отхвърля обвиненията, като твърди, че това е въпрос на интерпретация на местните традиции.

Мъжът иска да влезе и в политиката и дори се кандидатира за губернатор на окръг Сиая. Изборите бяха в неделя, но още няма данни дали роднината на американския президент ще последва примера му. Малик обяснява, че е вдъхновен от брат си, и обещава да измъкне бедния регион от омагьосания кръг на нищетата и безработицата.

Реклама

Малик и Барак имат общ баща - Хюсеин Обама, починал през 1982 г. След като се връща в родината си Кения, той се жени още няколко пъти. 

Икономист по образование, Малик води доста охолен живот на фона на сънародниците си, които получават средно по около 1,20 долара на ден. Според "Дейли мейл" има поне 12 жени, няколко от които го обвиняват в побой. А последната дори твърди, че той я съблазнил, когато била едва 17-годишна.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама