Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1840758 www.bgdnes.bg

Мая Манолова: Имахме глухоням опонент

"Бях част от този парламент и ми е изключително болно да кажа, че това беше най-слабият парламент. Той беше най-слабият не защото опозицията беше слаба, а защото срещу себе си имахме опонент, който през по голямата част от времето се държеше като глухоням". Това заяви пред журналисти депутатът от Коалиция за България Мая Манолова.

"Опитите да се чуят аргументи и да се приемат смислени решения си останаха просто опити. Насреща си имахме стена от мълчание, която се разчупваше само заради някакви махленски закачки, които са обидни за висотата на тази сграда.

Реклама

Българите заслужават един по-добър парламент и мисля, че следващото Народно събрание ще бъде, и заради протестите на хората, класи над 41-то Народно събрание", коментира тя.

"Ние не сме, за да се изявяваме като шоу звезди, както се случи през последните години, ние сме изпратени тук, за да свършим определена работа, да защитаваме интересите на хората. Аз лично вложих цялата си сила, енергия, ентусиазъм да защитавам тези, които са ме избрали.

Може би на моменти съм изглеждала прекалено остра и рязка, но хората заслужаваха да бъдат възмездени срещу всичко това, които им се изсипа върху главите от управлението на ГЕРБ", коментира Мая Манолова.

Колежката й от БСП Корнелия Нинова заяви, че е била за първи път депутат и очакванията й не са се оправдали.

"Липсваше ми разговор с аргументи. Агресията и отрицанието на всичко извън ГЕРБ беше изключително вредно.

"Дано следващите колеги, следващият състав на парламента, да намери общ език в името на 5-6 важни неща за държавата и българите", заяви Нинова.

Тя посочи, че не знае дали ще бъде в кандидат-депутатските листи.

Реклама
Реклама
Реклама