Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1988881 www.bgdnes.bg

Михаил Миков си посипа главата с пепел, че е смятал Цацаров за човек на ГЕРБ

"Аз бях от хората, които смятат, че изборът на Сотир Цацаров за главен прокурор е манипулиран от ГЕРБ и цялата му дейност ще е подчинена на интересите на тази партия, но действията му ме опровергаха", призна в студиото на bTV Михаил Миков. "Впечатлен съм от работата на прокуратурата досега, изпълнява си задълженията както трябва", смята червения юрист.


Той изрази надеждата си, че разследването ще бъде доведено до край и ще стане ясно какво точно се е случило в печатницата в Костинброд, както и кой е виновен за нерегламентираното подслушване.

Реклама

"Бойко Борисов обича индивидуалните разговори и сигурно отново ще заложи на тях, опитвайки се да намери привърженици в парламента сред избраните, включително и в БСП", каза още Миков. Според него позицията на ръководството на БСП, на избраните за депутати представители на левицата е ясна и точно формулирана.

"Да се поддаде човек на изкушения и да подкрепи ГЕРБ не е изключеноу, но това ще означава една политическа смърт", смята червеният юрист. Според него, за такива хора, които биха подменили вота на избирателите, повече няма да има място в нито една политическа сила.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама