Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7279373 www.bgdnes.bg

Десподов налазен от мацки на Сардиния

Българинът е новият секссимвол

Топмоделът Джорджия Палмас хвърли око на футболиста от Кресна

Кирил Десподов официално подписа с новия си отбор "Каляри" и вече побърква мацките в Италия. 22-годишният български футболист веднага хвана окото на някои от най-популярните топмодели на Ботуша.

Той ще се състезава на остров Сардиния, който се слави със своите местни красавици. Във фенските форуми на на "червено-сините" Десподов се е превърнал в тема №1. Някои привърженички дори побързаха да го обявят за новия секссимвол в отбора.

Реклама

Роденият в малкото градче Кресна талант в момента е сериозно обвързан. Той почти не се отделя от гаджето си Веселина, която е щерка на банкерката Цветелина Бориславова. Все още не е ясно дали богаташката ще последва своя любим в новата му италианска авантюра.

В същото време мъжемелачките на Апенините вече се облизват за българския мачо. От остров Сардиния е една от най-популярните италиански сексбомби. Джорджия Палмас е луда по футболисти и рядко пропуска да удари този, когото си набележи. Тя следи мачовете на местния "Каляри", но любимият й отбор е "Милан", като дори работи като водеща в клубната телевизия на италианския гранд. Очаква се Десподов да играе срещу "росонерите" на митичния стадион "Сан Сиро" идната неделя вечер.

Палмас е истинска фурия и сменя трофеите си в кревата един след друг. Списъкът с бившите спортисти на Джорджия е дълъг. Брюнетката ходеше с италианския екснационал и секссимвол Бобо Виери. След него вършачката имаше връзка с футболиста Давиде Бомбардини, от когото роди дъщеря. Миналата пролет Палмас забърса поредното си гадже. Това е бившата плувна звезда на Апенините Филипо Манини, като двамата демонстрираха чувствата си публично. "Той ме покори с тирамису, което беше направил за рождения ми ден", каза моделката. Въпреки че му е кака, Палмас със сигурност ще следи изкъсо изявите на Десподов срещу "Милан".

На остров Сардиния е израснала и друга световноизвестна моделка. Става въпрос за Мелиса Сата, която на 7 февруари ще чукне 33 години. Красавицата също си пада по футболисти, но сърцето й вече е заето. Тя е съпруга на новото попълнение на "Барселона" Кевин-Принс Боатенг. В последно време имаше слухове, че двамата имат сериозни проблеми. На този етап съпрузите отричат категорично, че са пред раздяла.

Футболист №1 на България за 2018 година Десподов предизвика фурор по време на представянето си в град Каляри. Доскорошната звезда на ЦСКА-София беше купен от новия си клуб за 4,2 милиона евро.

"Знаех за "Каляри". От малък съм фен на италианския футбол. Много харесвам Франческо Тоти, но той имаше различни характеристики. По-скоро имам сходства в стила с Кристиано Роналдо", прояви самочувствие Десподов.

Реклама
Реклама
Реклама