Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9112472 www.bgdnes.bg

Щур купон за щерката на Лияна

Дениз стана на 18 г. със заря и скъпо шампанско

С чаша в ръка, Дениз Йозджан отбеляза своя 18-и рожден ден.
Пълнолетната вече дъщеря на фолкпевицата Лияна и криминално проявения кюрд Махмуд Йозджан потроши хилядарки, за да посрещне празника. На тържеството, което стартира в столичен ресторант, Лияна е неотлъчно до дъщеря си Дениз. Обилна вечеря, заря, много алкохол, чалга ритми и скъпо шампанско, което буквално се лее в заведенията, всичко това струва скъпо и прескъпо на известната майка на Дениз. Чалга звездата отправи и емоционално послание към дъщеря си в социалните мрежи, за да засвидетелства, че е готова на всичко, само и само момичето й да е щастливо.


"18 години любов, 18 години смисъл! 18 години борба! От 18 години съм истински жива! Рожбо моя, всичко е за теб, заради теб! Няма по-хубава музика за ушите ми от смеха ти! Няма по-красива гледка от усмивката ти! Няма по-важно нещо за мен от ударите на сърцето ти, още от онзи момент, в който ги чух за първи път! Знай и запомни, че животът ми ти принадлежи и всяка твоя усмивка ми подарява още години живот. Бог да те благослови, детенце мое, за това се моля всеки ден и знам, и вярвам, че Бог има най-добрия план за теб! Обичам те, Денизче!", пише чувствително излияние Лили.


След вкусната вечеря небето над София е озарено от пищна заря, специален подарък за Дениз. Купонът продължи в дискотеката на Константин, който е братовчед на Лияна. Самата Дениз определя мястото като свой втори дом. Брюнетката със сочни устни прекарва често уикендите с приятелките си в чалготеката, макар да нямаше 18 г. Е, вече всичко е легално и Дениз няма да има никакви задръжки да щурмува столичните нощни заведения. Според слуховете семейството на баща й Махмуд Йозджан, който преди време беше арестуван в Турция, е основният спонсор на малката бръмчалка. Солидните суми, които Дениз троши в дискотеките всеки уикенд, са непосилни за майка й Лияна, която работи усърдно и пуска често хитови песни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама