Реклама
https://m.bgdnes.bg/evro%202024/article/18208905 www.bgdnes.bg

Дейвид Мойс: Мактоминей може да спаси Шотландия

Използването на Скот Мактоминей като нападател може да доведе до успех за Шотландия във втория мач срещу Швейцария на Евро 2024. Това коментира бившият треньор на "Уест Хям" Дейвид Мойс пред "ТолкСпорт". Двата тима играят днес от 19,00 ч.

Стив Кларк и неговите играчи ближат раните си след кошмарната за тях начална вечер срещу Германия. Поражението с 1:5 означава, че "гайдарите" се нуждаят от положителен резултат срещу Швейцария, за да запазят шансовете си да стигнат до фазата на елиминациите за първи път в историята на страната.

"Били Гилмор не игра, а той е един от нашите по-добри изпълнители. Това вероятно беше решение, продиктувано от това, че в първи мач не бихме очаквали да притежаваме топката през повечето време. Срещу Швейцария можем да се надявам да имаме малко повече контрол. Швейцария има много добри футболисти, които играят за големи клубове в цяла Европа. Не може лесно да се каже "трябва да спечелим този път". А решението е Скот Мактоминей да смени позицията си и да играе като нападател", коментира Мойс.

Четете още

Героят Станчу: Разплаках семейството си

Героят Станчу: Разплаках семейството си

ИДЕЯ: Мбапе да играе с маска от "Костенурките нинджа"

ИДЕЯ: Мбапе да играе с маска от "Костенурките нинджа"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама