Реклама
https://m.bgdnes.bg/evro%202024/article/18212608 www.bgdnes.bg

НЕЛОВКО! Грешникът за Чехия рекламира гащи на Роналдо

Големият грешник за Чехия при нелепата загуба от Португалия с 1:2 се оказа... рекламно лице на Кристиано Роналдо. 

Защитникът Робин Хранац явно си пада по колекцията от боксерки на 39-годишния нападател, защото в личния си профил в инстаграм позира с черни гащи, върху които е изписано името на Кристиано Роналдо. Хранац позира легнал на кревата, а до него се вижда телефон с образа на Роналдо върху екрана.  

Реклама

Още по-неловко и парадоксално е, че към снимката Хранац пише: "Какво по-хубаво може да ти се случи от най-лошото?".

Националният отбор на Португалия осъществи обрат и записа изключително драматична победа с 2:1 над Чехия в първия мач на двата тима от група F на Евро 2024, който се изигра в Лайпциг във втроник. Макар и "мореплавателите" изцяло да доминираха в двубоя, чехите изненадващо поведоха чрез Лукаш Провод в 62-рата минута. Иберийците все пак успяха да изравнят след автогол именно на Робин Хранац в 69-ата минута, а в добавеното време отново защитникът допусна груба грешка, от която се възползва Франсиско Консейсао и така резервата на португалците отбеляза победното попадение в срещата.

Е, макар и два пъти антигерой за своя отбор, Хранац явно храни добри чувства към Кристиано и няма да страда чак толкова много. Още повече, че любимият му Роналдо не успя да се разпише в двубоя. 

Четете още

Турски талант подобри рекорд на Кристиано Роналдо

Турски талант подобри рекорд на Кристиано Роналдо

50 745 паунда залага Макгрегър на Роналдо

50 745 паунда залага Макгрегър на Роналдо

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама