Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/14276681 www.bgdnes.bg

Араби искат депортация на Роналдо

Дават на прокурор звездата заради неприличен жест

В Саудитска Арабия поискаха депортация на Кристиано Роналдо! Звездата на "Ал Насър" скандализира местното общество, след като се хвана за гениталиите при загубата на неговия отбор с 0:2 в дербито с "Ал Хилал". Това предизвика вълна от масово недоволство и хиляди саудитци призоваха Кристиано да бъде изгонен от страната. Португалецът си изпусна нервите, след като за пореден път противниковите фенове го дразниха със скандирания "Меси, Меси". Популярен местен адвокат обяви, че ще подаде жалба срещу Роналдо в прокуратурата заради неприличните жестове. "Това се счита за престъпление, свързано с публична непристойност, и е едно от престъпленията, които водят до арест и депортиране, ако са извършени от чужденец", заяви адвокатът по международно право. Местният телевизионен журналист Озман Абу Бакр нарече действието "неморален и неприличен жест към зрителите" и призова местната федерация веднага да прекрати договора на Кристиано.

От "Ал Насър" опитаха да защитят звездата си. Клубът твърди, че Роналдо е почувствал болки и това е причината да се хване за "пакета".

Реклама

"Роналдо е контузен. В началото на мача футболистът на "Ал Хилал" Густаво Куеяр го удари в чувствителната част на тялото. Това е потвърдена информация. Феновете могат да тълкуват това, както си искат", казаха от клуба.

Кариерата на Роналдо в Саудитска Арабия не се развива по най-добрия начин. Неговият "Ал Насър" изостава на три точки от лидера "Ал Итихад" и има един мач повече от големия си съперник за титлата.

Четете още

Масажист урежда Кристиано с певици. Вижте коя минала през кревата му

Масажист урежда Кристиано с певици. Вижте коя минала през кревата му

Роналдо и Джорджина се любят в СПА

Роналдо и Джорджина се любят в СПА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама