Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/14680285 www.bgdnes.bg

100 000 евро пенсия дава Роналдо на Джорджина

Годеницата на Кристиано има уредено огромно имение в Мадрид

Джорджина Родригес ще се оттегли като щастлив пенсионер при раздяла с Кристиано Роналдо. Според TV GUIA футболната звезда и годеницата му са сключили финансово споразумение при евентуален край на връзката им. В последните седмици се въртят упорити слухове за криза в отношенията между Кристиано и Джорджина. Според информациите двамата продължават да са все още заедно основно заради децата си. Португалецът и половинката му в момента живеят в Саудитска Арабия, след като футболистът подписа мултимилионен договор с местния "Ал Насър". Именно там отношенията между двамата са охладнели, а за сватба вече дори не се и говори.

Въпреки че нямат брак, Джорджина се е погрижила да бъде уредена до края на живота си, независимо дали е с Роналдо, или не. Родригес ще прибира по 100 000 евро всеки месец, а освен това ще получи огромния палат La Finca в Мадрид, който е оценен на около 5 млн. долара. Джорджина дори ще може да кръсти имението на свое име и по този начин тя ще бъде подсигурена до края на дните си.

Говори се, че двамата са сключили споразумение за защита на имуществото на футболиста още при първата бременност на Джорджина. Някои условия са променени при раждането на дъщеря му Бела Есмералда.

"От много достоверен и близък източник знаем, че Джорджина освен майка на Алана и Бела Есмералда е и майка на близнаците Ева и Матео. - твърди изданието. - Родригес не е тяхна биологичната майка, но децата са регистрирани в службата по вписванията на нейно име. На 18 декември 2018 г. Джорджина Родригес пътува сама от Торино до Лугано, Швейцария, за да регистрира Алана Мартина като португалска гражданка в португалското консулство. Близнаците Ева и Матео, родени през същата година, също бяха регистрирани. Тя пътуваше сама, но с документ, подписан от Кристиано Роналдо, който й дава пълни правомощия да регистрира децата си."

Четете още

Роналдо показа тяло

Роналдо показа тяло

Оперират по спешност дъщерята на Роналдо

Оперират по спешност дъщерята на Роналдо

Араби полудяха по жената на Кристиано

Араби полудяха по жената на Кристиано

Роналдо преспал с испанска актриса

Роналдо преспал с испанска актриса

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама