Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/14699890 www.bgdnes.bg

Меси блести, Аржентина лети! Лео вкара най-бързия гол в кариерата си

Не голям, не огромен, а най-великият в историята на футбола! Това е Лео Меси, а днес го доказа за пореден път!

Въпреки че на 24 юни ще навърши 36 години, той изглежда е далеч от това да бъде пенсиониран. Лео още е способен да чупи своите собствени рекорди, които е поставил. Днес той забоде най-бързия гол в кариерата си. Още в 79-ата секунда гениалният футболист вкара с техничен шут лед пас на Енцо Фернандес. Световният шампион Аржентина записа девета поредна победа, този път с 2:0 над Австралия. Приятелският мач бе игран при небивал интерес на "Стадиона на работника" в китайската столица Пекин. 

Реклама

Аржентина ще изиграе още една контрола - срещу Индонезия на 19 юни (понеделник). А сега малко изумителни цифри: В последните си 14 мача с фланелката на Аржентина неостаряващият гигант Меси е вкарал 23 гола. В тази серия той не успя да се разпише единствено в мача срещу Полша от груповата фаза на Мондиал 2022.

След мача с "кенгурата" Меси обяви, че за него индивидуалните трофеи не са от значение и гледа само към колективните успехи с тима. Въпреки това световният шампион Лео е сочен от букмейкърите като фаворит за спечелването на осма "Златна топка", нещо което изглежда като извънземно и напълно недостижимо някога.

Четете още

ПСЖ амнистира Меси

ПСЖ амнистира Меси

Меси истерия: Тълпа го загради пред ресторант (ВИДЕО)

Меси истерия: Тълпа го загради пред ресторант (ВИДЕО)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама