Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/15518891 www.bgdnes.bg

Фенове на ЦСКА тръгват на ВОЙНА с Гриша Ганчев

Фенове на ЦСКА тръгват на война с Гриша Ганчев! Организираните привърженици на "червените" се обединиха в желанието си за смяна на ръководството на клуба след виртуална среща между различни представители на ултрасите. Феновете призоваха за "демикренизация" (Гриша Ганчев е от село Микре - б.а.) и тотална промяна в управлението на клуба. Ултрасите разкриха любопитни подробности от управлението на Ганчев, които предизвикват доста въпроси. От тях става ясно, че собственикът взима еднолично решенията, а треньорите нямат думата за важните въпроси в клуба.

През миналата година Сектор "Г" протестираше срещу "аматьорското" управление с бойкот. Агитката се завърна за пролетния полусезон и подкрепи горещо отбора, който се размина на косъм от титлата. Сега формите на протест ще са различни и феновете ще изразяват мнението си за ръководството на стадиона. Това ще започне още в утрешния мач с ЦСКА 1948 на "Армията", който се превърна във взривоопасен през последните години. Очаква се срещу Ганчев да се издигнат транспаранти на стадиона и да има скандирания срещу собственика, който формално прехвърли управлението на сина си Данаил. 

Реклама

Феновете разкриват, че преди години Гришата е искал да доведе настоящия собственик на "Левски" Наско Сираков като шеф в ЦСКА, което щеше да разтърси българския футбол. Освен това ултрасите твърдят, че Ганчев е "очернил" една от най-големите легенди на "червените", без да споменават коя е тя. "Семейство Ганчеви и прилежащият им екип нямат място в ЦСКА и е време за промяна. Доказаха, че нямат капацитета да управляват ЦСКА, не са успели и е време за промяна - се каза на срещата между феновете. - На "Армията" да се пее обидно срещу Любо Пенев е дъно под дъното. Това е заслуга на това ръководство и на манипулациите им, те разделят. Вече няма да допуснем гавра с легендите и ЦСКА да живурка, ще бъдем най-ужасният коректив, който това ръководство може да има."

Организираните фенове отхвърлят опорката, че няма кой да дойде на мястото на Ганчев, тъй като клубът има активи под формата на футболисти и е на крачка от построяването на нов стадион. "Драгата аудитория дали си мисли, че на ръба на това да получим разрешение да строим нов стадион никой на мястото на Ганчев няма да дойде? Това е като да си задаваш въпрос дали ще успееш да си продадеш апартамента в "Лозенец". Искаме Ганчев да обяви своите дялове от клуба за продажба. Съсипва се умишлено всичко цесекарско в клуба", казват феновете.

Четете още

Психовойна гори между Ганчев и Домусчиев

Психовойна гори между Ганчев и Домусчиев

ЦСКА-София внесе над 7 млн. лв. като апорт за стадиона

ЦСКА-София внесе над 7 млн. лв. като апорт за стадиона

Гриша Ганчев взе цялата власт в ЦСКА

Гриша Ганчев взе цялата власт в ЦСКА

Пената свари ракия за зимата

Пената свари ракия за зимата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама