Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/18834595 www.bgdnes.bg

"Левски" би "Ботев" (Вр), Лима пак се контузи, Генчев доволен от старанието

Старши треньорът на "Левски" Станислав Генчев остана доволен след победата с 3:2 в приятелския мач срещу "Ботев" (Враца). За "сините" се разписаха Евертон, Мустафа Сангаре и Келиан ван дер Каап, а за врачани - Иван Василев и Даниел Генов.

"Изключително съм доволен от трите гола и положенията, старанието на футболистите. Имахме по-сериозни натоварвания тази седмица, които се доближаваха до подготвителния период. Видях им данните, доста тичаха", започна Генчев. 

"За съжаление, Фабио Лима отново се контузи, той беше важен за повишаването на ефективността в атака. Той точно се завърна след контузия, неприятно е това нещо, изглежда, че пак ще отсъства за по-дълго време. Надяваме се да не е разкъсване, а само разтежение. Имаме добри изпълнители във всяка линия на терена. Когато играем с настроение, играта се получава, днес това стана и вкарахме три гола. Когато останахме с 10 футболисти, отбелязахме гол и създадохме доста атаки, доволен съм от цялостното представяне. Сега ще имаме два почивни дни и от вторник започваме подготовката за мача с ЦСКА 1948. Надявам се националите да се върнат без контузии. Винаги може по-добре, аз съм максималист и знам това. Не сме се заблуждавали, от първия ден знам, че ще е трудно, но затова сме тук, да подобряваме отбора", завърши Станислав Генчев.

Четете още

Вратарят Пламен Андреев се разделя с любимата

Вратарят Пламен Андреев се разделя с любимата

"Левски" пръв по приходи, "Лудогорец" по харчове

"Левски" пръв по приходи, "Лудогорец" по харчове

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама