Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/15648612 www.bgdnes.bg

"Червени" ултраси готвят тормоз над нарочен за "Армията" заместник-кмет

Фенове на ЦСКА-София се готвят за тормоз над човека, сочен според тях като виновник за забавянето на получаването на разрешително за строежа на новия стадион. Според привърженици на "червените" и няколко интернет медии това е Николай Веселинов, който е заместник-кмет на столичния район "Красно село". Фенове бързо издириха въпросния Веселинов и разпространиха публично личните му данни. Привържениците масово споделят телефонния му номер, електронната поща и домашния адрес на заместник-кмета, който е нарочен за една от пречките за започването на строежа. От ЦСКА-София отказват официално да съобщят името на жалбоподателя, но потвърждават, че става дума за едно физическо лице.

"Жалбите срещу строежа на стадион "Българска армия" идват от само едно физическо лице - обясни пред "Тема Спорт" адвокатът на "червените" Станислав Трендафилов. - Не мога да назова името на лицето, тъй като законът не ми дава право. С конкретни срокове кога ще приключат тези дела не мога да се ангажирам. Всичко зависи от връчването на съответните актове на даденото лице, от неговите действия, от внасянето на съответните такси. И ако се действа недобросъвестно, а по всичко личи, че се действа точно така, то времето се удължава. Хубавото е, че при тези дела времето за плащане на такса или известяване не е голямо и протакането не може да продължи с години."

Така строежът на новия стадион на ЦСКА-София едва ли ще започне скоро. Най-оптимистичният срок е първата копка да се направи през следващото лято. Дотогава "червените" ще играят на настоящия стадион "Българска армия", който отдавна е морално остарял.

Четете още

Ел Маестро укроти съблекалнята на ЦСКА

Ел Маестро укроти съблекалнята на ЦСКА

Фенове на ЦСКА тръгват на ВОЙНА с Гриша Ганчев

Фенове на ЦСКА тръгват на ВОЙНА с Гриша Ганчев

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама